03 / 05 / 2024

dubaide türk firmalara işbirliği teklifleri yağdı

dubaide türk firmalara işbirliği teklifleri yağdı

Türk gayrimenkul şirketleri, fuarda sıcak satış ve rezervasyon alırken, ortaklık teklifleri de aldı. Körfez yatırımcıları, Türk şirketleri ile yeni projeler geliştirmek için fuarda ortaklık tekliflerini sundu.

Pakistan'da inşa edilen dev şehir için Türk firmalara yatırım çağrısı!

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da inşası devam eden konut ve yaşam alanları projesi için görüşmeler yapmak amacıyla Türkiye'ye gelen yetkililer, Türk firmalarına yatırım çağrısında bulundu.

Akkuyu’nun inşaat işleri Türk firmalara emanet!

Akkuyu’nun inşaatında kullanılması planlanan 2,3 milyon metreküp beton, 12 bin 300 vana ve 21 bin kilometre kablo için ihaleler düzenlenecek. Türk firmaları için doğacak bu iş birliği fırsatları, nükleer enerji sektörünün devlerini bu yıl yedinci defa İstanbul’da bir araya getirecek Nükleer Santrall

Türk Eximbank kredi faiz oranlarını düşürdü!

Türk Eximbank, 1 yıl vadeli TL kredi faiz oranını yaklaşık 1 puan indirim ile yüzde 10,65'e indirdi.Türk Eximbank'tan yapılan açıklamada ihracatçı KOBİ’lere ve yüksek teknolojili ürün ihracatı yapan firmalara yönelik olarak kullandırılan 1 yıl vadeli TL kredilerin faiz oranı yüzde 10,65'e düşürüldü.

Expo Turkey by Qatar’da Türk firmalara yoğun ilgi!

Expo Turkey By Qatar’da Türk şirketlerine 5 milyar dolarlık yatırım fırsatı sunulurken başta gayrimenkul sektörü olmak üzere bilişim, gıda ve yapı malzemesi dahil 7 ana sektörde ihracata yönelik bir çok önemli adım da atıldı.

Ahmed Twar Al-Kawari: Türk firmalara daha çok iş vermek istiyoruz!

Expo Turkey By Qatar’ın ikinci gününde iş dünyası Türk-Katar İş Zirvesi’nde buluştu. Katar Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Kawari, “Türk şirketlere daha çok iş vermek istiyoruz” dedi.

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara yöneldi!

İDDMİB Başkanı Mertöz, “Türk yapı malzemeleri sektörünün ihracat pazarlarını artırması için sadece ihracat gerçekleştirdiğimiz ülkelerdeki Türk müteahhitlerine değil, o ülkelerdeki yerel firmalara da satış yapmalıyız” şeklinde konuştu.

Cityscape Fuarı'nda Türk firmalara işbirliği teklifleri yağdı!

Türk gayrimenkul şirketleri, fuarda sıcak satış ve rezervasyon alırken, ortaklık teklifleri de aldı. Körfez yatırımcıları, Türk şirketleri ile yeni projeler geliştirmek için fuarda ortaklık tekliflerini sundu.

Gambiya Türk yatırımcıları bekliyor!

Türkiye'nin Banjul Büyükelçisi Ergin Soner, Gambiya'nın Türk girişimci ve iş adamları için fırsat olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Yahya Jammeh'in de yatırım yapmak isteyen firmalara her türlü kolaylığı sağlayacağını söyledi.

Yunfu Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda Türk firmalara yoğun ilgi!

Çin'de düzenlenen " Yunfu Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı "na katılan Türk doğaltaş sektörü temsilcilerinin, Çin'de yaşanan ekonomik durgunluğa rağmen fuarda beklentilerinin üzerinde ilgiyle karşılaştığı bildirildi.

Maltepe Park Yılın Türk Alışveriş Merkezi seçildi!

EuropaProperty Dergisi tarafından düzenlenen CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri, Orta ve Doğu Avrupa'daki en seçkin ve başarılı projelere, firmalara, perakendecilere ve şahıslara veriliyor. Maltepe Park Yılın Türk Alışveriş Merkezi seçildi...

Türk çelik ihracatı ABD engeline takıldı!

İnşaat demiri ihracatında dünya liderli olan Türk çelik ihracatçıları ABD'de soruşturma engeline takılınca 558 milyon dolarlık pazar payı tehlikeye girdi. ABD daha önce de çelik ihracatı yapan Türk firmalara inceleme başlatmıştı....

Peter Fort Türk firmalara yatırım çağrısı yaptı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Ras Al Khaimah'daki (RAK) Serbest Ticaret Bölgesi CEO'su Peter Fort, Türk firmalarına yatırım çağrısında bulundu...

Yeni Moskova Projesi'nde altyapı çalışmaları Türk firmalara ait!

Moskova’yı genişletme projesi, diğer bir adıyla “Yeni Moskova Projesi”nde Türk şirketlerine özellikle altyapıların düzenlemesi konusunda görevler düşecek...

dubaide türk firmalara işbirliği teklifleri yağdı Haberi

dubaide türk firmalara işbirliği teklifleri yağdı

Dünyanın en önemli küresel gayrimenkul buluşmalarından Cityscape Global 2015’e, yine Türkiye damgasını vurdu. Cityscape Global 2015’e 61 firma ile adeta çıkartma yapan Türkiye, gayrimenkulün bu önemli global buluşmasının en gözde ülkesi oldu. Cityscape Global 2015’i değerlendiren, Cityscape Fuarları’nın Türkiye Temsilcisi ve Cityscape Turkey organizatörlerinden ISTexpo Fuarcılık Genel Müdürü İsmail Sezen, katılımcı Türk firmalarından edindiğimiz bilgilere ve açıklamalarına göre, firmaların hem yüksek montanlı toptan satışlar hem de kurumsal ve bireysel yatırımcılara münferit satışlar gerçekleştirdiklerini söyleyerek “Satışların yanı sıra bazı firmalarımız ise Körfez yatırımcıları ve proje geliştiricileri ile uzun vadeli ortaklıklar için görüşmeler yaptılar. 


GÜVENLİ LİMAN TÜRKİYE


Her ne kadar bölgede bazı siyasi, ekonomik karışıklıklar olsa da ve talepte iniş çıkışlar görünse de, ziyaretçilerin en güvenilen ve istikrarlı görünen pazarın Türkiye olduğunu dile...