05 / 05 / 2024

dubaideki büyük alışveriş festivali ne zaman başlayacak

dubaideki büyük alışveriş festivali ne zaman başlayacak

Palmiye Adaları, dünyanın en yüksek binası Burç Halife, Marina bölgesindeki onlarca gökdeleni ve devasa alış veriş merkezleriyle tanınan Dubai' de büyük alışveriş festivali bugün başlıyor...

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Market, manav, kasaptan 200 TL alışveriş yapanlar için büyük fırsat! Kampanya için son 17 gün

World Card, marketten, kasaptan ya manavdan 200 TL tutarında alışveriş yapan vatandaşlar için 150 TL puan kazanma fırsatı oluşturdu. Büyük kampanya için geriye sadece 17 gün kaldı.

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Adana Büyükşehir'den Ceyhan'daki kazı çalışmalarına destek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan İlçesi’nde arkeolojik kazı çalışmalarına destek verdiği Tatarlı Höyük’de incelemelerde bulundu.

Yılbaşı büyük ikramiyesiyle İstanbul’da 138 daire alınabiliyor!

Milli Piyango’nun yılbaşı büyük ikramiyesi ile İstanbul’da alınacak 138 daire aylık 303 bin lira kira getiriyor.

Antalya Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı!

ANTALYA'nın büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı.

Muğla Büyükşehir'den 800 kilometrelik yol çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 100 milyon TL yatırımla 1000 km yol çalışması projesinde 800 kilometre rakamına ulaşarak büyük bir başarının altına imza attı.

Kocaeli Büyükşehir'den deprem çalıştayı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nınl üçüncüsünü düzenleyecek. Bu yıl uluslararası hale getirilen çalıştaya yurtdışı ve yurtiçinden çeşitli akademisyenler ve uzmanlar katılacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kent çalışmalarını sürdürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Üreterek halkımızın ihtiyaçlarını karşılama cihetine gidiyoruz. Bu alanda yeni tesisler üzerinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Maltepe Başıbüyük'te kazı çalışmaları başlıyor!

Maltepe Başıbüyük Mahallesi’ndeki Tarihi Fındıkbayır Tepesi’nin korunup yaşatılabilmesi için İstanbul 5 Nolu Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü, Arkeoloji Müzeleri Müdürlüğü ve Maltepe Belediyesi 33 hektarlık alanda ortak çalışma yürütecek.

Büyükçekmece'nin inşaat çalışmaları denetlendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, teknik ekibiyle birlikte ilçe genelinde çalışmaları devam eden tüm inşaat alanlarını denetledi. Şehirde bu yıl da halkımızın huzuru için çok önemli adımlar atıldı, halkın hizmetinde bir çivi çakana teşekkür ediyorum" dedi.

dubaideki büyük alışveriş festivali ne zaman başlayacak Haberi

dubaideki büyük alışveriş festivali ne zaman başlayacak


Devasa alışveriş merkezleriyle tanınan Dubai'deki alışveriş festivali bugün başladı


Palmiye Adaları, dünyanın en yüksek binası Burç Halife, Marina bölgesindeki onlarca gökdeleni ve devasa alışveriş merkezleriyle tanınan Dubai'de büyük alışveriş festivali bugün başlıyor.  


Sahne gösterileri, spor ve moda programları, açık ve kapalı alan etkinliklerinin düzenleneceği ve 2 Şubat'a kadar devam edecek Dubai Shopping Festival (DSF 2014) kapsamında, alışveriş merkezlerinde, mağazalarda ve Souq ismi verilen çarşılarda büyük indirimler yapılacak.   


Festival, birçok bölgede soğuk hava koşullarının yaşandığı dünyanın farklı coğrafyalarından turistleri, ılıman iklimi ve vergisiz alışveriş avantajıyla Dubai'ye çekmeyi hedefliyor. 


Birleşik Arap Emirlikleri'nin lüks yaşantısı ve modern şehircilik anlayışıyla meşhur emirliği Dubai'de, dünyadaki neredeyse bütün önemli markaların mağazalarını bulmak mümkün. Hafta tatilinin cuma günü olduğu ülkede çoğu alışveriş merkezi gece yarısına kadar açık kalıyor....