06 / 05 / 2024

Dubaideki Cityscape Emlak Fuarı

Dubaideki Cityscape Emlak Fuarı

7 Haziran seçimleri sonrası hükümet kurma çalışmalarının sürmesinin etkisi ve geleneksel olarak durgunluk yaşanan gayrimenkul sektöründe, gözler sonbahara çevrildi.

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Emlak Konut, Körfez yatırımcılarla buluştu!

Dünyanın en önemli gayrimenkul ve mimarlık buluşmalarından biri olarak kabul edilen ve bu yıl 15.kez düzenlenen Cityscape Global 2017’de yerini alan Emlak Konut GYO, körfez yatırımcılarına Türkiye konut piyasasının avantajlarını anlattı.

Türkiye'nin konut projeleri Cityscape Global Fuarı'nda tanıtılıyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Uluslararası platformda başarılar sağlayan ülkemiz müteahhit firmaları, dünyanın en prestijli ve en geniş kapsamlı gayrimenkul fuarı olan Cityscape'te de yer alarak, kapılarını tüm Körfez ülkeleri gayrimenkul yatırımcılarına açmaktadır.''dedi.

Büyükyalı İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda yerini aldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat, İstanbul Kazlıçeşme’de, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği, Büyükyalı İstanbul projesini, Dubai’de düzenlenen CityScape Fuarı’nda, Arap dünyası başta olmak üzere, yabancı yatırımcılara tanıttı.

Dağ Mühendislik iki projesiyle Dubai Cityscape 2016'da!

Dağ Mühendislik, Dubai Cityscape’de, emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen 'Tual Adalar ve Tual Bahçekent' projeleriyle yerini aldı. Türkiye'yi iki projeyle temsil eden Dağ Mühendislik, Körfez yatırımcısını Türkiye'de yatırım yapmaya davet etti.

Kıbrıs emlak dünyası Cityscape Turkey’den geçer not aldı mı?

Cityscape Turkey, uluslararası emlak markalarını ve yatırımcıları bir araya getirdi. KKTC emlakları da oradaydı. Peki olması gerektiği gibi temsil edildi mi? Kıbrıs Emlak Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Atıl Ayaz izlenimlerini paylaştı..

Cityscape Fuarı'nda yeni projeler sahnede!

Cityscape Fuarı’na Emlak Konut, TOKİ, Ağaoğlu Şirketler Grubu, Ege Yapı, DKY İnşaat, Ofton, Sinpaş GYO, Kuzu Grup, Sur Yapı, Varyap-Gap gibi sektörün önde gelen firmaları katıldı.

Nurol GYO 3 projesiyle Cityscape Turkey 2016'da!

Dünya gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape, bu yıl İstanbul’da gerçekleşti. Cityscape Turkey 2016, gayrimenkul geliştiricilerini, mimarları, özel konut alıcılarını, emlak danışmanlarını tek bir çatı altında buluşturdu.

Ataşehir Metropol İstanbul ofislerinin satışları Cityscape Türkiye'de başlayacak!

Emlak Konut güvencesi ile Varyap- GAP İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir’de inşa edilen Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerimizin satışına ilk olarak Cityscape Türkiye Fuarı’nda başlanacak.

KONUTDER Körfezli yatırımcıları İstanbul’a davet etti!

Türk inşaat şirketleri eylül başında Cityscape emlak fuarı için Dubai’ye gitmişti, şimdi sıra Dubaili yatırımcılarda. KONUTDER Körfezli yatırımcıları İstanbul’a davet etti. Çalıştay, 12-14 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek...

Dubai’den KONUTDER'e iade-i ziyaret!

Türk inşaat şirketleri eylül başında Cityscape emlak fuarı için Dubai’ye gitmişti, şimdi sıra Dubaili yatırımcılarda. KONUTDER Körfezli yatırımcıları İstanbul’a davet etti. Çalıştay, 12-14 Ekim’de yapılacak.

Murat Kurum Dubai Cityscape Global Fuarını değerlendirdi!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut GYO’nun yatırımcı olduğu projeler hakkında bilgi vererek Dubai Cityscape Global fuarını değerlendirdi.

Dubaideki Cityscape Emlak Fuarı Haberi

Dubaideki Cityscape Emlak Fuarı

1 Kasım’daki seçimler ve piyasalardaki oynaklığa rağmen sektörün önde gelen isimleri gayrimenkulde sonbahar aylarıyla birlikte canlılık bekliyor. Geçmiş yıllara göre hafif düşük kalsa da seçim nedeniyle fiyat artışının sınırlı kalması tüketicilere yarayacak. Firmalar yol haritalarını açıklarken, eylül ayında başlayan dönemden itibaren lansmanlarına, proje tanıtımlarına, yerli ve yabancı alıcılar için tekrar geçmiş yıllardaki gibi çalışmalarına devam edeceklerini ve markalı gayrimenkul oyuncularının projelerine hız vererek çalışacaklarını söylüyor.


Sektör seçim nedeniyle proje ertelemeyi anlamsız bulurken, siyasi ve ekonomik istikrarın kendileri için de olmazsa olmaz olduğunu vurguluyorlar. Gayrimenkul şirketleri yeni projelerini satışa sunmak ve ev satışlarına hız kazandırmak için eylül ayını bekliyor. 8 Eylül’de Dubai’deki Cityscape Emlak Fuarı’na hazırlanan inşaat şirketleri iç piyasada yaşanan durgunluğu yabancıya satışla telafi etmeyi planlıyor. Sektörün önde gelen firma...