21 / 05 / 2024

Dubaili şirketler merkezlerini istanbula taşıyacak mı

Dubaili şirketler merkezlerini istanbula taşıyacak mı

17 Aralık operasyonu İstanbul Finans Merkezi'ni de etkiledi. Egon Zehnder İstanbul Sorumlusu Yeşildere, " En az 10 şirket, merkezini Dubai'den İstanbul'a taşıma planını erteledi " dedi...

Gülsan Şirketler Grubu''nun acı günü! Refik Gül vefat etti!

Gülsan Şirketler Grubu''nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Refik Gül vefat etti. Cenazesi bugün Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Mehmet Soğancı'dan Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun açıklamalarına tepki!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetiminin kamu yararına açılan davalar gerekçesiyle Mimarlar Odası'nı suçlayarak "operasyon yapılmalı" açıklamalarına tepki gösterdi.

Mısır'daki yabancı şirketler faaliyetlerini durdurdu!

Mısır'da faaliyette bulunan bazı yabancı şirketler, faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Karar, Mısır'da bankaların yaşadığı fon krizi nedeniyle verildi. Ülkede yaşanan askeri darbe ve şiddet olaylarının turizm sektörünü olumsuz etkiledi.

Öztürk Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 140 villalık proje!

Öztürk Ailesi, iki yılda 300 milyon dolar yatırdığı turizmdeki iddiasını artırıyor. Belek'te bir otel kuran ve iki tesisi de satın alan Öztürk Şirketler Grubu, Bodrum'da da bin 450 dönümlük arazi üzerine villa ve golf tesisi kuruyor.

Aleksi Komorosano, Ağaoğlu Şirketler Grubu'na transfer oldu!

2015 yılında yılın CIO’su (Chief Information Officer) seçilen Aleksi Komorosano, Nef Gayrimenkul’den Ağaoğlu Şirketler Grubu’na Bilgi Sistemleri & Teknolojileri Direktörü olarak transfer oldu.

Ece Şirketler Grubu'nun acı günü! Celal Ece vefat etti!

Ece Şirketler Grubu Başkanı İnşaat Mühendisi Celal Ece vefat etti. Ece Şirketler Grubu ve ailesi Celal Ece'nin vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Rusya'da Türk vatandaşı çalıştırabilecek şirketler listesi yayınlandı!

Rusya’da 1 Ocak 2016’dan itibaren Türk vatandaşı çalıştırabilecek 53 şirketin listesi yayımlandı. Rusya'nın Türk vatandaşı çalıştırabilmelerine izin verdiği şirketler arasında, Rönesans Holding, IC İçtaş ve Ant Yapı gibi şirketler bulunuyor.

Halil Avcı Şirketler Grubu, Adana'nın güven inşa eden markası oldu!

Yapı sektöründe 37 yıldır yurt içi ve yurt dışında prestijli işlere imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, hayata geçirdiği projelerle Adana'nın gurur duyulan markası oldu.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

Güngör Şirketler, Ottoman AVM Otel projesine imza atıyor!

Güngör Şirketler Grubu Hatay'da dev yatırımlara imza atmaya devam ediyor. Grup, şimdi de Ottoman AVM Otel projesi ile Hatay ekonomisine büyük bir katkı sunmaya hazırlanıyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yapılanma süreci netleşti!

Ağaoğlu'nda ikinci kuşak öne çıktı Son aylardaki yönetici transferleri ile dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bu stratejisinin perdesi aralandı. Grubun yapılanma süreci netlik kazandı.

Manavgat HES ihalesine hangi şirketler katılacak?

Manavgat Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılacak şirketler belirlendi. ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, ihaleye önyeterlilik ve teklif için şu şirketler başvurdu.

Dubaili yatırımcılar 11 Kasım'da Bursa'ya geliyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 11-14 Kasım arasında Türkiye'de ilk kez kapılarını açacak olan Contract Hotel Expo Bursa Fuarı'nı Dubaili yatırımcılara tanıttı. İşte ayrıntılar...

Dubaili şirketler merkezlerini istanbula taşıyacak mı Haberi

Dubaili şirketler merkezlerini istanbula taşıyacak mı

17 Aralık operasyonu İstanbul Finans Merkezi'ni de etkiledi. Egon Zehnder İstanbul Sorumlusu Yeşildere, "En az 10 şirket, merkezini Dubai'den İstanbul'a taşıma planını erteledi" dedi.


17 Aralık'taki hükümeti devirme operasyonunu yürüten paralel yapı, İstanbul Finans Merkezi'ni de etkiledi. 2010'dan bu yana global şirketlerin bölge merkezini İstanbul'a taşıma planı süreçte zarar gördü. İstanbul'un stratejik üs olma yolculuğuna darbe girişimi sekte vurdu. Global şirketlere üst düzey yöneticiler yerleştiren Egon Zehnder'in İstanbul Sorumlusu Murat Yeşildere'ye göre 2013'te "Şirketin merkezini Dubai'den İstanbul'a taşıyalım" diye karar bildiren birçok global kuruluş, 17 Aralık'tan sonra gelişen olaylar nedeniyle bu planını askıya aldı. Yeşildere, sadece kendisine bu amacından söz edip daha sonra kararını "bekleyip görelim" şeklinde değiştiren 10 şirket olduğunu belirtti. Yeşildere'nin verdiği bilgilere göre bu şirketler ilaç, tüketim,...