19 / 05 / 2024

Dubrovnike vizesiz turlar

Dubrovnike vizesiz turlar

2013'te AB'ye katılacak Hırvatistan'a son kez vizesiz seyahat etmek isteyen Türkler, Dubrovnik turlarına koştu

Avrupa'ya vizesiz seyahat bitiyor mu? Hedefte Türkiye’den vize istemeyen Balkan ülkeleri var

Günümüde göçmen sorunuyla baş etmeye çalışan Avrupa, şimdi de vizesiz girilen Balkan ülkelerini sıkı bir şekilde takibe aldı. İşte ayrıntılar...

Vizesiz tatile gitmek isteyenlere için rehber! İşte bayram tatili için tercih edebileceğiniz 2023 vizesiz ülkeler

Vizeniz yok fakat tatile mi gitmek istiyorsunuz bu konuda Türk vatandaşları için vizesiz seyahat imkanları bulunuyor. Yeni düzenlenmiş olan 2023 vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler listesi yayınlandı. Peki hangi ülkelere vizesiz seyahat yapılabilecek?

Vizesiz ve uygun fiyatlı tatil yapmak mümkün! Tatilinizi böyle ucuza getirebilirsiniz! İşte detaylar!

Vizesiz ve uygun fiyatlarla tatil yapmak mümkün. Enuygun.com uygun fiyatlı bir yurt dışı tatillerini, konaklama ve yeme içme ücretlerinin ucuz olduğu, vize istemeyen ülkeleri bir araya getirdi.

Eminevim inanç turları düzenlemeye devam ediyor!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, müşterilerine inanç turları düzenlemeye devam ediyor.

Site müdürünün saha turları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site müdürü saha turları " konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Kapadokya'da balon turları sektör oluşturdu!

PERİ bacaları, kayadan oyma evleri ve kiliseleriyle çok sayıda turist çeken Kapadokya'da düzenlenen balon turları, bölge turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

Erken rezervasyonda yurt dışı turlarında indirim!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları İçin kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Star Turizm, bu imkanı sağlayanların arasında yer alıyor.

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

İspanya turlarına Arda Turan etkisi!

Arda'nın oynadığı maçlar İspanya turlarına da yaradı. Pronto Tour Başkanı Ali Onaran, "Arda'nın oynadığı maç tarihlerinde İspanya turlarımızda artış oluyor" dedi..

2023'te kültür turları öne çıkacak!

2023'te kültür turlarının öne çıkacağını söyleyen Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, "Anadolu'yu gezen turist sayısı da ikiye katlanacak" dedi. TÜRKİYE'DE her geçen gün turizm çeşitliliği artıyor.

Kapadokya'da kış mevsiminde balon turları devam ediyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezleri içinde yer alan, doğa harikası peribacalarıyla ünlü Kapadokya bölgesine gelen yerli ve yabancı turistler, kış mevsiminde katıldıkları balon turlarında karla kaplı eşsiz manzarayı seyredebiliyor.

Yılbaşı turlarına ilgi geçen yıla göre yüzde 20 arttı!

Erken rezervasyon avantajıyla, liste fiyatlarının yarısına tatil yapma imkanı bulanlar, yılbaşı turlarını geçen yıla göre yüzde 20 oranında artırdı. Bu yıl 120 bin kişi yeni yılı tatilde karşılayacak.

Dubrovnike vizesiz turlar Haberi

Dubrovnike vizesiz turlar

Hırvatistan'ın 1 Temmuz 2013'te Avrupa Birliği 'ne girecek olması, Dubrovnik'e vizesiz seyahat etmek isteyen Türkleri harekete geçirdi. Yoğun talep üzerine acenteler Dubrovnik paket turları oluşturdu, Hırvatistan Havayolları da İstanbul'dan Dubrovnik'e direk sefer başlattı. 


Jolly Tur, Dubrovnik'in de içinde olduğu 7 gece 8 günlük Baştan Başa Balkanlar Turu'na ek olarak, tek şehir 3 gece 4 gün Dubrovnik turları başlattı. 


Jolly Tur Yurt Dışı Turizm Departman Müdürü Tolga Tekin, bu paketle yılsonuna kadar 3 bin kişiyi Dubrovnik'e taşımayı öngördüklerini söyledi. Son bir kaç yıldır Balkanlar'a talebin arttığına dikkat çeken Tekin "Makedonya, Hırvatistan, Karadağ ve geçen sene Türklere vize uygulamasını kaldıran Sırbistan tüm yıl boyunca ziyaretçilerin akınına uğruyor. Uzun Balkanlar Turu'muzda geçen yılın tümünde ulaştığımız 5 bin kişilik talebe 2012'nin ilk beş ayında ulaştık"...