04 / 05 / 2024

Düdenbaşı mahallesi imar

Düdenbaşı mahallesi imar

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi imar uygulaması askıda!

Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 1800 ada, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 43, 44, 45, 46, 100 parseller, 2079 ada, 582 parsel, 2155 ada, 77, 78, 80 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması askıda...

Zeytinburnu Sümer Mahallesi imar uygulaması askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması askıya çıkarıldı.

Kepez Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde mülkiyet ve imarla ilgili sorunlarının çözülmesiyle şehirleşme süreci tamamlanan Düdenbaşı Mahallesi'nin, gecekondu yıllarında yapılan Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Adana’nın Döşeme Mahallesi 5 yıldır dönüşmeyi bekliyor!

Adana’nın 5 yıl önce kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Döşeme Mahallesi’nde tek bir çivi bile çakılamadı.

Pendik Dolayoba Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Dolayoba Mahallesi, 3823 parselin güneyinde kalan bir kısım tescil dışı alan 0/11 parsel sayılı taşınmazlara ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Düzce'de imar izninin iptali için oy toplanıyor!

Düzce'de imar izni çıkan bölgede bina yapılmamasını isteyen vatandaşlar sandık kurdu. Vatandaşlar imar izninin iptali için oy topladı.

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi imar planı askıda!

Ümraniye İlçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, 14206 parselin kuzeyinde yer alan tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Silivri Ortaköy Mahallesi imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Ortaköy Mahallesi, 718 ada, 1 parselin güneydoğusundaki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi, 1319 ada, 3 parsel ve güneyindeki tescil dışı alanın bir kısmı ile 1313 ada, 4, 5, 6, 7 ve (11) parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi imar planı askıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar Mahallesi, 200 ada, 1, 2, 3, 4 parseller ile tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Düdenbaşı mahallesi imar Haberi

Düdenbaşı mahallesi imar

Antalya Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi’nde yoğun bir katılımın olduğu söyleyerek bölgeye yapacakları yeni yatırımların müjdesini verdi.

Akdeniz Bülten'de yer alan habere göre; Kepez Belediye Meclis Üyesi Adayı Nebi Sezgin’in, Konyalılar Camii’nin hemen yanında gerçekleşen toplantıya Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar ile cumhur ittifakının Kepez Belediye Meclis Üyesi adayları da katılım gösterdi. Başkan Hakan Tütüncü, Ak Parti ve MHP’nin bayraklarıyla süslenen toplantı alanına gelişi sırasında sevgi gösterileriyle karşılandı. Başkan Tütüncü, konuşmasında Düdenbaşı’nın göreve geldiği 2009 yılı itibariyle arasında beyazla-siyah kadar fark olduğunu söylerek, mahallede yaptıkları hizmetlerle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Düdenbaşı Mahallesi’nde Tütüncü bereketi “2009'da göreve geldiğimizde toplantı yaptığımız alanın çevresinde gecekondular...