24 / 07 / 2024

Düfa Boya 2014 ürünleri

Düfa Boya 2014 ürünleri

Her yıl değişen dekorasyon trendleri bu yıl da renkli, hareketli, zaman zaman geçmiş yıllara uzanan nostaljik uygulamalarla bize alternatifler sunuyor. Düfa Boya ile evlerde 2014 trendi kolayca yakalanabiliyor...

2014'ten bugüne 2.2 milyar dolarlık kripto para çalındı!

Avukat Murat Aydar, dünya genelinde 2014'ten bu güne siber korsanlar tarafından kripto para borsalarına yönelik gerçekleştirilen saldırılar sonucu çalınan para miktarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

5s Dış Ticaret Boya Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

5s Dış Ticaret Boya Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Dursun tarafından kuruldu. 

Ankara'daki Devlet Opera ve Balesi Binası TBMM'de!

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Ankara'da bulunan Devlet Opera ve Balesi Binası'nın dış cephe boya ve onarımının yapılmasına ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'ne alınan piyanolara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Karşıyaka Stadı için açılan iptal davası düştü!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düştü. Ocak 2014'te ihalenin iptaliyle ilgili olarak açılan dava Ankara 3'üncü İdare Mahkemesi tarafından düşürüldü.

Beylikdüzü'nün yolları yenileniyor!

Beylikdüzü Belediyesi, bakımlı yollar, düzgün kaldırımlar ve prestijli caddeler için ciddi bir çalışma sergiliyor. Müdürlük, 2014 yılına oranla yüzde 107 bir artış göstererek, 2015 yılında tam 129 cadde ve sokakta bordür ve tretuvar yaptı.

MUSKİ’nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, MUSKİ’nin yeni hizmet binasının temel atma töreninde, Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak 2014-2015 yılında 247 Milyon 454 Bin TL yatırım yaptıklarını söyledi...

Konya Karatay Belediyesi Ovakavağı ek hizmet binası okula dönüştürülüyor!

Karatay Belediyesi Ovakavağı ek hizmet binası 6 derslikli okula dönüşüyor. 2014 yerel seçimler öncesi Ovakavağı Belde Belediyesi olarak kullanılan bina, Ovakavağı mahallesine okul olarak kazandırılıyor.

DSİ'nin ikinci Gölet ve Sulama Projesi başlıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, 2012-2014 yıllarında uygulanan ve 1001 gölet yapımını kapsayan, "Gölet ve Sulama (GÖL-SU) Projesi"nin ikincisini başlatıyor.

İZSU yapım ihalesi sonuçlandı!

İZMİR Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) 2014/ 161797 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Konut alıcısı kararını seçimden sonraya saklıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye geneli 2015 Eylül ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Uğur Dumankaya, düşüşün, Temmuz 2014′ten beri konut satışlarındaki en sert gerileme olduğunu söyledi.

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Türkiye'nin En İyi Şirketi seçildi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney"s Real Estate Awards 2015'te, 'Danışmanlık' kategorisinde "Türkiye'nin En İyi Şirketi" ödülüne 2014 yılının ardından bir kez daha değer bulundu.

TSKB en iyi değerleme şirketi seçildi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney’s Real Estate Awards 2015’te, farklı alanlarda faaliyetlerini sürdüren şirketlerin katılımıyla ‘Danışmanlık’ kategorisinde “Türkiye’nin En İyi Şirketi” ödülüne 2014 yılının ardından bir kez daha değer bulundu.

En iyi değerleme şirketi seçildi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney’s Real Estate Awards 2015’te, ‘Danışmanlık’ kategorisinde “Türkiye’nin En İyi Şirketi” ödülüne 2014 yılının ardından bir kez daha değer bulundu.

Düfa Boya 2014 ürünleri Haberi

Düfa Boya 2014 ürünleri

Modayı takip ederek evimizde sürekli değişiklik yapmak, eşyaları yenilemek bütçesel olarak her zaman mümkün olmayabiliyor. Dekorasyonda öncelikli olan renk seçimini duvarlarınızda uygulayarak kendinize daha ekonomik bir yol yaratabilir ve bir anda yaşam alanlarınıza bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz. Böylece yeni trendlerden de uzak kalmamış olursunuz.

Bu yıl yoğun desenli, çizgili duvarlar mekanlarınızın ana hatlarını oluştururken, büyük ve orantısız objeler, çiçekli yastıklar, renkli aksesuarlar ince detaylar olarak göze çarpıyor.

Mürdüm ve yeşil tonlarının hakimiyeti

Bir dönemin modası olan ve rağbet gören iki renkli duvarlar yeniden hayatımıza giriyor. Düfa kartelasından seçeceğiniz renklerle kombinasyon yaparak evlerinize hareket katabilirsiniz. Yılın renkleri olan mürdüm ve yeşilin tüm tonlarını da Düfa mix renk sisteminde bulmak mümkün. Yine yılın rengi gri tonlarını duvarlarınıza taşımak isterseniz kullanacağınız çizgili perdeler veya çiçekli...