06 / 05 / 2024

Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemleri nedir

Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemleri nedir

Düfa, kışın ısıtma yazın ise soğutma giderlerinde yüzde 50 tasarruf sağlayan Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemi’ni sunuyor

Siemens iQ700 Isı Pompalı Kurutma Makinesi alana çamaşır makinesinde tam 2 bin TL indirim!

Siemens, evine beyaz eşya almak isteyen tüketicilere özel çok konuşulacak bir kampanya düzenledi. iQ700 Isı Pompalı Kurutma Makinesi alana çamaşır makinesi alımlarında tam 2 bin TL indirim uygulayacağını duyuran Siemens’in bu kampanyası büyük ilgi gördü.

Gübretaş, Hektaş, Bağfaş ve Ege Gübre'nin ilk çeyrek bilançoları açıklandı! Hangi şirket kar etti?

Borsa İstanbul’da işlem gören gübre firmalarının 2023 ilk 3 aylık bilançoları resmen açıklandı. 2023 yılının ilk 3 aylık bilançosuna göre, GÜBRETAŞ, BAĞFAŞ zarar ederken, HEKTAŞ’ın karı düştü. Ege Gübre'nin karını artırdığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

FIFA Dünya Kupası  resmi akıllı telefonu olmuştu! Vivo V25 Kaç TL? 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Vivo V25 cep telefonuna ilgi Dünya Kupası’nın resmi akıllı telefonu olmasının ardından patlama gerçekleşirdi. Peki Vivo V25’in özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte o detaylar…

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde ÇED süreci başladı! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesine ilişkin tartışmalar devam ederken, şirketten dün bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama ve tüm detaylar...

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Mehraban Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehraban Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Zeytinburnu’nda  200 bin TL sermaye bedeli ile Faısal Rahımı, Faısal Rahımı tarafından kuruldu.

Emrullah Eruslu: Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz" dedi.

Katar'da FIFA Dünya Kupası'na özel '2022' şeklinde bina inşa edildi!

Katar, 2022'de FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Katar'da 2022 Dünya Kupası'na özel inşa edilen '2022' şeklinde bina hizmete açıldı...

Isı yalıtımıyla faturanızı yüzde 50 düşürebilirsiniz!

Isı yalıtımıyla faturanızı yüzde 50 düşürmeniz mümkün. Peki ısı yalıtımında nelere dikkat edilmeli?

Levent Pelesen: Kentsel dönüşümde yalıtıma öncelik verilmesi sevindirici!

İZODER Başkanı Levent Pelesen dünya çevre gününde konuştu. Pelesen, 'Isı yalıtımı yönetmeliğinin devreye girmesi öncelikle 2009 yılı sonrası inşaatların asgari C sınıfı ve üzeri yalıtıma sahip olmasıyla konutlarda tüketilen enerji yüzde 68.7’den yüzde 59.9’a düştü' dedi.

Dünyanın en uzun gökdelenleri!

Dünyanın en uzun gökdelenleri listesi inşaatları devam eden kulelerin tamamlanmasının ardından güncellendi. Dünyanın en uzun gökdelenleri listesinde bu yılda Burj Khalıfa birinci sırada yer aldı.

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Naser  Albasha, Abdulatıf Alsawadı, Abdullah Albasha, Ahmad Alsawadı ve Faısal Borgolah ortaklığında kuruldu. 

Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemleri nedir Haberi

Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemleri nedir


Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemleri, kışın ısıtma yazın ise soğutma giderlerinde yüzde 50 tasarruf sağlıyor

Başta küresel ısınma olmak üzere, her geçen gün yükselen yakıt fiyatları nedeniyle binalardaki yalıtım gün geçtikçe daha büyük önem kazanıyor. Boyanın ustası Düfa, kışın ısıtma yazın ise soğutma giderlerinde yüzde 50 tasarruf sağlayan Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemi’ni sunuyor. 


Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemleri uygulandığında binanın dış duvar yüzeylerini koruma altına alıyor. Bu sitem, iç ortamdaki sıcaklık değeri ile dış duvarların iç yüzeyi arasındaki sıcaklık değer farkını azaltarak, ısınmak ve soğutmak için harcanan enerji masrafını minimize ediyor. 



Evlerde yoğuşmayı dolayısıyla küf ve bakteri oluşumunu engelleyerek sağlıklı yaşam alanları yaratan Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemleri, hem üretim teknolojisi bakımından, hem de sistemin getirdiği çevresel avantajlar bakımından doğaya saygılı...