08 / 05 / 2024

dükkan satılık avrupa kale

dükkan satılık avrupa kale

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen projede toplam 599 adet daire yer alıyor. Zeytinburnu Avrupa Kale Konutları ödemeleri kapsamında banka kredisi ile ödenebiliyor.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

İstanbul, satılık konut stok adetlerinde zirvede!

Endeksa, Türkiye genelindeki konut stok durumunu inceledi. İstanbul’da Mart 2024 döneminde, satılık konut birim metrekare değeri 38 bin 622 TL seviyesine ulaşırken, satılık konut stoku en fazla olan il İstanbul oldu. 

Marmara bölgesinde en fazla satılık konut stokunun olduğu il belli oldu! 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor

Mart 2024 döneminde satılık konut stok adetleri toplamı, bir önceki aya kıyasla yüzde 3 oranında artarak 983 bin 520 adet oldu. Marmara bölgesinde ise o ilde toplam 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor...

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

Bulancak Belediyesi'nden satılık dükkan!

Giresun İli Bulancak Belediye Başkanlığı, Giresun Bulancak İhsaniye Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara'da 13 adet arsa ile 3 adet dükkan satılıyor! İhalesi 21 Eylül'de! 

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar, Sirkeli, Saray ve Yeşilova mahallelerinde yer alan 13 adet arsa ile 3 adet dükkanı satıyor. Peki Ankara Pursaklar'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

O ilde 40 adet 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+2 konut ile 8 dükkan satılıyor! Hemen bu fiyatlara bakın!

Muş Belediyesi, Muş ili, Merkez ilçesinde yer alan 40 adet konut ile 8 adet dükkanı satıyor. İşte konutlar ve dükkanlarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ürgüp'te 5 taksitle 4 dükkan satılıyor! KDV'den muaf! 

Nevşehir ili, Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 4 adet dükkanı satıyor. KDV'den muaf, 5 taksitle iş yeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Milli Emlak'tan İstanbul Fatih'te satılık dükkan fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Fatih'te yer alan dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara'da 25 lojman ve 1 dükkan satılıyor! 110 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara'da Hazine'ye ait 25 adet kamu konutu ve 1 adet dükkan satışa sunuldu. Peki satışa sunulan kamu konutlarının ve dükkanın fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kredi faizleri düştü, satılık konut piyasası hareketlendi!

Emlak piyasasının verilerini ortaya koyan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporu açıklandı. Rapora göre, konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle beraber satılık konut piyasası hareketlendi.

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

dükkan satılık avrupa kale Haberi

dükkan satılık avrupa kale

Sosyal kullanım alanları arasında projede sauna, yüzme havuzu, fitness center, oyun alanları, Türk hamamı bulunan projede dükkan alanları 100 metrekare ile 1182 metrekare arasında değişiklik göstererek tasarlandı.


Toplam 599 tane daire, 30 tane ticari ünite ve 52 tane ofisden meydana gelen proje İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje 9 blok şeklinde yükseliyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 25 peşinat alındığında kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. Projede ofis alanları 236 metrekareden başlayıp, 1061 metrekareye kadar yükseliyor.


Zeytinburnu Avrupa Kale Konutları ödemeleri kapsamında daire fiyatları 632 bin TL'den, ofis fiyatları 2 milyon 350 bin TL'den, dükkanları 3 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Avrupa Kale Cevizlibağ Konutları adres: Maltepe Mah. Londra 


Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul

Telefon 444 38 25

Web...