03 / 05 / 2024

Dülger İnşaat ödül

Dülger İnşaat ödül

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Şule Akdağ tarafından kuruldu.

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla!da Ercan Ergevan tarafından kuruldu.

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Yusuf Turgut tarafından kuruldu.

Dülger İnşaat ödül Haberi

Dülger İnşaat ödül

Dülger İnşaat’ın bugüne kadar yapımını tamamladığı ve devam eden projeleri, kullandığı teknolojiyi, prefabrik yapı sistemlerini, iş güvenliğinden hizmet kalitesine kadar tüm aşamalar, bu çalışmada mercek altına alındı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre yapılan değerlendirmede Dülger İnşaat, sektörün oskarı  olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülüne layık görüldü. 

İspanya’nın başkenti Madrid’de gerçekleştirilen törende Genel Müdür Erdem Cotur, Kulübün Genel Sekreteri Recardo Rose’dan aldı. Cotur, 22 yıldır inşaat sektöründe hizmet verdiklerini, bugüne kadar başta endüstri yapıları olmak bin 200 tesisin inşaatını tamamladıklarını belirtti devam eden 24 farklı inşaat projeleri olduğunu, prefabrik betonarme ile daha kaliteli, daha hızlı, daha ekonomik yapılar ürettiklerini ifade etti, “Bu ödül Dülger için yeni bir devrin başlangıcı” dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bora Dülger da, büyük gurur duyduklarını belirtti,...