08 / 05 / 2024

Dülük Biyolojik Göleti gaziantep

Dülük Biyolojik Göleti gaziantep

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından bu yaz vatandaşların hizmetine sunulan ‘Dülük Biyolojik Göleti’ Gaziantep halkının yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de akınına uğruyor

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Dar gelirlilere Aile Desteği yerine vatandaşlık maaşı verilecek! 

Aile Destek ödemelerinin temmuz ayında sona ermesiyle birlikte vatandaşlık maaşı gündeme geldi. Peki, Vatandaşlık maaşı nedir? Vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Emlakçılık yetki belgesinde muafiyet fırsatı bugün sona eriyor!

Türkiye'de kayıtlı kayıtsız 300 binden fazla sayıdaki emlakçılık faaliyeti gösteren işletmeyi ilgilendiren düzenleme 1 Nisan 2021'de yürürlüğe alındı.  Emlak işletmelerinin yetki belgesi alabilmesiyle ilgili sunulan muafiyetler bugün sona eriyor.

ABD Sağlık Bakanlığı, göçmen çocuklar için Pentagon'dan arazi talep etti! 

ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı, ülkeye Meksika sınırından kaçak olarak gelen göçmen çocukları yerleştirmek için, Savunma Bakanlığından (Pentagon), Teksas'ta iki askeri üste yer tahsis talebinde bulundu. 

Gaziantep Şehitkamil'de 11.4 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mahallesi, 165 ada 2 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 364 bin 745 TL'ye satıyor...

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güzel ve Muhamad Mahmud Abdulrazık Mahmud ortaklığında kuruldu.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Larin Denizcilik Yatçılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Larin Denizcilik Yatçılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kaan Atsever tarafından kuruldu.

Dülük Biyolojik Göleti gaziantep Haberi

Dülük Biyolojik Göleti gaziantep

Yaklaşık 3 milyon TL’ya mal olan göletin hafta sonları ziyaretçi sayısı 30 bin kişiyi buluyor. Gölet içinde 32 farklı tür ağaç, 44 farklı tür çalı, 179 farklı tür perenniak bitki olmak üzere 255 farklı türde 11 bin 335 adet bitki türü yer alıyor. 20 bin metrekara alanda kurulan Biyolojik Gölet 5 bin 200 metrekare büyüklüğe sahip. Gölet etrafında 16 adet loca  yer alıyor. Gölet üzerinde vatandaşların yürümeleri için tasarlanmış bir ahşap köprü, yürüyüş parkurları, piknik alanı, gençler için aktivite alanları ve seyir terasları bulunuyor. Gölet hijyen ön planda tutularak tasarlanmış. Ayrıca gölet’in suyu yukarı çıkarken oksijen depolayarak, içindeki mikroorganizmalarla kirliliği önlüyor....