06 / 05 / 2024

Dumankaya 2014 yaz kampanyası

Dumankaya 2014 yaz kampanyası

Dumankaya İnşaat, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinde hayata geçirdiği Dumankaya hi-Fit, Ritim İstanbul, Konsept Halkalı, Adres Natura ve Flex Kurtköy projelerinde müşterilerine özel fırsatlar sunuyor...

Dumankaya'ya İTO'dan takdir!

Dumankaya İnşaat, kurumsal şeffaf finansal bilgileri ile yine rekor düzeyde vergi ödemesi gerçekleştirdi. Bu kapsamda Dumankaya, 2014 yılında yüksek oranda ödediği vergi ile İTO tarafından takdir beratına layık görüldü.

Gulf Cryo, Türkiye'de 50 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Kuveyt merkezli enerji firması Gulf Cryo, Türkiye yatırımlarına devam ediyor. 2014 yazında endüstriyel gaz alanının önemli oyuncularından Deniz Gaz'ı satın alan Gulf Cryo, bir şirketi daha bünyesine kattı.

Dumankaya İnşaat 2014'ün süper markaları arasında yer aldı!

DUMANKAYA İnşaat, Superbrand Türkiye tarafından düzenlenen tercih ve beğenilerine göre belirlenen farklı sektörlerdeki 2014 yılının süper markaları organizasyonunda 2014 yılının süper markaları arasında yer aldı.

Dumankaya İnşaat 2014'ün süper markalarından biri oldu!

Dumankaya İnşaat, gıdadan temizlik ve kişisel bakım ürünlerine, teknolojiden hizmet sektörü ve iletişime kadar birçok alanda yılın en iyi markalarına verilen 2014 Superbrands Ödülü'nün sahibi oldu.

Hızını yavaşlatan konut sektörü durumu kampanyalarla telafi etti!

2014 yazının bitmesiyle hareketlenen konut sektörü, kışa girilirken yaşadığı yavaşlamayı kampanyalarla telafi etti. Kasım, 564 milyon liralık 1.024 adet satışla yılın en iyi ikinci ayı oldu.

Yeni projeler konut sektörüne ivme kazandırdı!

2014 yazının bitmesiyle hareketlenen konut sektörü, kışa girilirken yaşadığı yavaşlamayı kampanyalarla telafi etti. Kasım, 564 milyon liralık 1.024 adet satışla yılın en iyi ikinci ayı oldu.

Uğur Dumankaya: İnşaat sektöründe hareketlilik sürüyor!

TÜİK konut satışları istatistiklerine göre Ekim ayında Türkiye'de toplam konut satışları 95.645 oldu. Uğur Dumankaya, 2014’ün ikinci yarısından bu yana inşaat sektöründe önemli bir hareketliliğin olduğuna dikkat çekti.

Uğur Dumankaya: İnşaat sektörü kaybettiklerini geri kazanıyor!

Açıklanan veriler ile ilgili açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2014’ün ikinci yarısından bu yana inşaat sektöründe önemli bir hareketliliğin olduğuna dikkat çekti.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2014!

Konya Selçuklu Yazır konut projesi TOKİ ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşa ediliyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2014 bilgileri..

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları 2014!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesi kapsamında kura çekilişi bugün yapıldı. Projede 664 tane daireye yer veriliyor. İşte Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları 2014 detayları...

Konya Selçuklu Yazır TOKİ 2014!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşa ediliyor. İşte Konya Selçuklu Yazır TOKİ 2014 detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonuçları 2014!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesi kapsamında 644 tane daire bulunuyor. Projenin kurası Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda yapılacak. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonuçları 2014...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır 2014!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır 2014 kapsamında 664 tane konut yer alıyor. Kuralar Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda çekilecek ve noter huzurda gerçekleşecek.

Dumankaya 2014 yaz kampanyası Haberi

Dumankaya 2014 yaz kampanyası

Dumankaya  İnşaat, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinde hayata geçirdiği Dumankaya hi-Fit, Ritim İstanbul, Konsept Halkalı, Adres Natura ve Flex Kurtköy projelerinde müşterilerine özel fırsatlar sunuyor. Hi-Fit'te 72 ay sıfır faiz. lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatı sunulurken, Ritim istanbul'da 72 ay sıfır faiz. yüzde 12 indirim, teslimde peşinat gibi kolaylıklar sağlanıyor. 


Akşam 


Telefon: 0 216 511 58 00

Web adresi: