15 / 05 / 2024

dumankaya 2014te ne kadar yatırım yapacak

dumankaya 2014te ne kadar yatırım yapacak

2014'e yeni projelerle giren Dumankaya İnşaat Yönetimi Kurulu üyesi Uğur Dumankaya 500 milyon liralık yatırım sinyali verdi. 2013 yılının ilk beş ayında yüzde 38'e yakın büyüyen Dumankaya İnşaat, bu dönemde 210 milyon liralık satış yaptı...

Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar?

Dumankaya Miks projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar oldu?

Dumankaya'nın 203 gayrimenkulünden 15 tanesi satıldı!

Eskidji tarafından satışa çıkarılan Dumankaya'nın 203 gayrimenkulünden 15 tanesine teklif geldi. Peki kalanlar ne olacak?

Dumankaya'nın Çayırova projesi iptal mi edildi?

Çayırova Akse mahallesinde hayata geçirilmek istenen Dumankaya Çayırova projesi iptal edildiği öne sürüldü.

Dumankaya'dan ev alanlar ne yapacak?

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konulması ‘Ev alan vatandaşın durumu ne olacak?’ sorusunu akla getirdi.

Fİ Yapı ve Dumankaya'dan ev alan vatandaşlar ne yapacak?

FETÖ soruşturması kapsamında Dumankaya patronlarının mal varlıklarına el konuldu. Fİ Yapı’nın patronu tutuklandı. İki şirkette teslim edilmesi gereken 8 bini aşkın konut var.

Uğur Dumankaya: BREXIT kararı inşaatta fırsat oluşturabilir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, BREXİT sonrası para piyasalarında yaşanan dalgalanmanın inşaat sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Dumankaya Horizon'da teslimler başladı!

Dumankaya Horizon’da teslimler 27 Nisan’da başladı; Dumankaya İnşaat bu yıl, 1294 daireyi sahipleri ile buluşturacak. Yazıcı, “Ocak 2016 yılından bugüne 416 daire dairemizin teslimini tamamladık" dedi.

Ahmet Güneş kimdir?

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Güneş kimdir? Ahmet Güneş hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Güneş..

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya Mozaik'te bu yıl ödemeleri pas geç kampanyası!

Konuma göre Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 40 bin metrekare arsa alanına yayılıyor. Dumankaya Mozaik'te bu yıl ödemeleri pas geç kampanyası devam ediyor.

Dumankaya Mozaik'te 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat şimdi de Anadolu yakasındaki Sancaktepe'de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinde, 60 ay sıfır faiz veya yüzde 12 indirim avantajıyla 200 bin liraya yeni daire kampanyası ile öne çıkıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Mozaik Evleri Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor. Peki Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

dumankaya 2014te ne kadar yatırım yapacak Haberi

dumankaya 2014te ne kadar yatırım yapacak

2013 yılının ilk beş ayında yüzde 38'e yakın büyüyen Dumankaya İnşaat, bu dönemde 210 milyon liralık satış yaptı. 540 milyonluk ciro hedeflerinin yüzde 40'mı ilk 5 ayda gerçekleştirdiklerini anlatan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, 2014 yılında da sektörde bir çok yenilgin yaşanacağını ifade etti. Yeni projelerin 2013 yılı fiyatlarına göre yüzde 10 zamlı fiyatlar ile satışa sunulacağını düşündüğünü belirten Dumankaya "2014 yılı içerisinde hem karma projeleri hem de yeni konut projeleri ile sektörde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. 2014 yılı içerisinde İstanbul'a ve bulunduğu bölgeye fark katacak yepyeni iki projenin hazırlıklarına başladık. 


Yeni projeler ile birlikte 2014 yılı içerisinde toplam 500 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. Sancaktepe'ye 800 konut İstanbul Anadolu Yakası'mn doğayla iç içe...