05 / 05 / 2024

Dumankaya 2015 projeleri

Dumankaya 2015 projeleri

Dumankaya İnşaat Çayırova Projesi Hayata geçirdiği projeler ile gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarı taşıyan Dumankaya İnşaat, Çayırova bölgesinde 4.500 mutlu aileye ev sahipliği yapacak..

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015’te görücüye çıkıyor!

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Dumankaya'dan ev almak sıfır zahmetli!

Sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, Maltepe’deki Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projeleri için ‘sıfır zahmetli’ kampanya başlattı.

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanyası başlattı!

Sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, Maltepe’deki Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projeleri için ‘sıfır zahmetli’ kampanya başlattı. Kampanyada, 60 ay sıfır faiz ve peşin alımda yüzde 12 indirim dikkat çekiyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015!

Ritim İstanbul Rezidans'ta teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015 detayları...

Dumankaya Miks 2015 fifti fifti kampanyası!

Dumankaya Miks 2015 fifti fifti kampanyası kapsamında daire bedelinin yarısı geri ödeniyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje toplam 657 adet konuttan meydana geliyor.

Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015!

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği yeni kampanya ile daire bedelinin yarısını konut sahipleri, yarısını ise Dumankaya ödüyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015 detayları...

2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Dumankaya İnşaat fifti fifti ile yeni bir konut satın alma modelini hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında konut bedelinin yarısını Dumankaya ödüyor. İşte 2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası detayları...

Halkalı Dumankaya Miks kampanyası 2015!

Dumankaya Miks Rezidans'ta 657 adet daire yer alıyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisi ile 120 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte Halkalı Dumankaya Miks kampanyası 2015 detayları...

TSMD Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor. Panelin birincisi “Eğitim Yapıları” teması ile 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali "İçindeki festivali keşfet" sloganıyla başlıyor. Ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek, peki Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Dumankaya 2015 projeleri Haberi

Dumankaya 2015 projeleri

Dumankaya İnşaat, Kocaeli'nin en değerli bölgesinde yükselecek olan projesinde daire sahibi olmak isteyenlere kusursuz niteliklere sahip yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. İstanbul ve Kocaeli arasında, Gebze-Çayırova bölgesinde yar alan 142 dönümlük arazi üzerine kurulması planlanan proje, Dumankaya İnşaat'ın bugüne dek yaptığı en büyük konut projesi olacak. 


Gebze'de yatırım amaçlı konut projesi olgusuna da yeni bir soluk getirecek olan proje, konum itibariyle üniversite yerleşkeleri, sanayi merkezleri, kurumsal şirketler ve özellikle de bankaların teknoloji üslerine oldukça yakın bir noktada bulunuyor. Gebze-Çayırova hattında ve metropol hayatının kalbine uzanan bir noktada inşa edilmesi planlanan proje, daire sahibi olmak isteyenlerin şehrin tüm olanaklarına şehirden kopmadan ulaşmasını sağlayacak. Bu eşsiz proje ile bölgede çalışan fakat ikamet adresi olarak İzmit ve İstanbul'u tercih edenler için hem muhteşem...