06 / 05 / 2024

Dumankaya al mazaya

Dumankaya al mazaya

Ortadoğulu gayrimenkul devi Al Mazaya, Türkiye pazarına girdi. Dumankaya İnşaat ile yüzde 50-50 ortak şirket kuran grup, ilk olarak 800 milyonluk Ritim İstanbul'u tamamlayacak, ardından da İstanbul'da yeni projeler geliştirecek..

Dumankaya Al Mazaya ile ortak oldu!

Kuveyt ile Katar ortaklığında Ortadoğu ülkelerinde yaklaşık 2 milyar dolarlık gayrimenkul projelerini hayata geçiren Al Mazaya Holding, Dumankaya İnşaat ile stratejik işbirliğine gitti. İstanbul'da dev konut projelerine imza atmayı hedefliyorlar...

Dumankaya İnşaat ve Al Mazaya Grup işbirliği toplantısı 29 Mayıs'ta yapılacak!

Dumankaya İnşaat katma değerli ve konforlu yaşam alanları geliştirmeye yönelik dönüşümü için çözümler geliştiriyor ve bu alanda sektöre öncülük ediyor. Dumankaya İnşaat ve Al Mazaya Grup işbirliği toplantısı 29 Mayıs'ta yapılacak.

Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları 846 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede son 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Dumankaya Ritim İstanbul'da teslim festivali!

Dumankaya ve Al Mazaya’nın, İstanbul’un yatırım geri dönüşü en yüksek bölgelerinden Maltepe’de konut, business center, eğlence ve alışveriş seçeneklerini bir arada sunan karma projesi Ritim İstanbul’da teslimler başlıyor.

Fifti fifti modeliyle Dumankaya Miks'te yarı fiyatına nasıl ev alınır?

Dumankaya Miks Konutları İstanbul Halkalı'da yükseliyor. Projede daire fiyatları 208 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Fifti fifti modeliyle Dumankaya Miks'te yarı fiyatına nasıl ev alınır?

Ortadoğu tanıtımı Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Dumankaya İnşaat'ın yaptığı projelere yabancı ilgisi arttı. Konu ile ilgili bilgi veren şirket yetkilileri, Al Mazaya ile yapılan ortaklık çerçevesinde Kuveyt'te görücüye çıkan Ritim İstanbul'da yabancı alımlar yapıldığını söyledi.

Dumankaya İnşaat projelerine yabancı ilgisi arttı!

Dumankaya İnşaat yaptığı projelere yabancı ilgisi arttı. Konu ile ilgili bilgi veren şirket yetkilileri, Al Mazaya ile yapılan ortaklık çerçevesinde Kuveyt'te görücüye çıkan Ritim İstanbul'da yabana alımlar yapıldığını söyledi.

Dumankaya Ritim İstanbul Kuveyt'te görücüye çıktı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı..

Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te yapıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı.

Ritim İstanbul’dan Kuveyt’te lansman!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te de yapıldı. Al Mazaya, Arap yatırımcıları fırsatları değerlendirmeye çağıracak.

Ritim İstanbul görücüye çıktı!

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Kuveyt'te gerçekleştirdiği basın toplantısında Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Ritim İstanbul Kuveyt'te açıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğulu gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi Ritim İstanbul'un Kuveyt lansmanı yapıldı.Proje, 2015'in ilk çeyreğinde 190 milyon TL bedelle Mazaya-Dumankaya ortak girişiminin olmuştu.

Ritim İstanbul'un Kuveyt lansmanı gerçekleşti!

ORTADOĞU'nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Kuveyt'te gerçekleştirdiği toplantıda Ritim İstanbul projesinin lansmanını yaptı. Proje toplamda bin 373 bağımsız üniteden oluşuyor..

Dumankaya İnşaat çalışanları Annemin Lezzetleri kitabı için mutfağa girdi!

Dumankaya İnşaat çalışanları, Anneler Günü kapsamında hayata geçirilmesi planlanan “Annemin Lezzetleri” kitabı için anneleri ile mutfağa girdi, en özel anne tariflerini yaptı.

Ritim İstanbul Kuveyt'te tanıtıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu'nun gayrimenkul devlerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi 'Ritim İstanbul' Kuveyt'te tanıtıldı. Toplantıda, Al Mazaya Başkanı, Ortadoğulu yatırımcıları İstanbul'a yatırıma davet etti.

Dumankaya al mazaya Haberi

Dumankaya al mazaya

1 milyar dolar büyüklüğe sahip Ortadoğulu gayrimenkul devi Al Mazaya, Dumankaya İnşaat ile Türkiye pazarına giriş yaptı. İlk olarak Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'de geliştirdiği Ritim İstanbul projesine yüzde 50-50 ortak olan grup ardından Dumankaya İnşaat ile Al Mazaya Holding İstanbul'da yarı yarıya ortak bir şirket kurdu. Ritim İstanbul A.Ş. adı verilen şirket ilk etapta 800 milyon lira satış geliri beklenen Ritim İstanbul projesini tamamlayacak, daha sonra da İstanbul'da yeni projeler geliştirecek. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Al Mazaya ile yaptığımız ortaklıkla şirketi daha başarılı noktalara taşıyacağız. Alternatif pazarlar oluşturmak için yüzümüzü yurtdışına çevireceğiz" dedi. 


BİR YIL TÜRKİYE 'Yİ ARAŞTIRDI 

Al Mazaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rasheed Al Nafisi, bu adımı atmadan önce 1 yıl araştırma yaptıklarını, başta 50 milyon dolarlık...