27 / 04 / 2024

Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te yapıldı!

Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te yapıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı.




Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı. Al Mazaya, İstanbul’daki proje için Körfez Ülkeleri’nden yatırımcıları yatırım fırsatlarını değerlendirmeye davet edecek


Dumankaya İnşaat’ın hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesi kapsamında dumankaya İnşaat ve Al Mazaya’nın hayata geçirdiği işbirliği çerçevesinde projenin bulunduğu arsa, 2015’in ilk çeyreğinde her iki şirketin ortaklığında 190 milyon lira bedelle satın alınmıştı. Ritim İstanbul projesinin Kuveyt’teki tanıtım toplantısı ile ilgili konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Al Mazaya ile gerçekleştirdiğimiz ortaklık neticesinde Ritim İstanbul’un Türkiye’deki yatırımcıların nezdinde olduğu kadar Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri’ndeki yatırımcılar için de yıldız bir proje olacağı kanısındayım” dedi.



Milliyet 



Geri Dön