01 / 07 / 2024

dumankaya aydınlı adres natura

dumankaya aydınlı adres natura

Bir çok başarılı konut projesine imza atmış olan Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği Dumankaya Natura Tuzla projesinde 36 ay vade farksız taksit yapılıyor

Evinizi daha aydınlık göstermenin ipuçları!

Basık tavanlı, küçük alanlı ya da az pencereli şehir evlerini de bazı dekorasyon hileleri ile aydınlık göstermek ve ferah bir görünüme kavuşturmak mümkün. Nasıl mı? Gelin birlikte bakalım.

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık!

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ayazağa Cendere'de inşa edilen projenin ödeme planı doğrultusunda banka kredisiyle vade fırsatı sağlanıyor.

Aydınlı Lokum Evler ödeme kampanyası!

Aydınlı Lokum Evler ödeme kampanyası kapsamında aylık taksit ödemeleri DKY İnşaat tarafından ödeniyor. Lokum Evler projesinde daireler 320 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneşli projesi Mart'ta satışta!

Aydınlı Grubu ve Metal Yapı Konut'un eski İçdaş Güneşli arazisinde yapacağı 1.400 konutluk proje Mart ayında satışa sunulacak. 112 bin metrekarelik İçdaş Güneşli arazisi bölgenin en büyük arsası...

Artaş-Aydınlı Vadipark Seyrantepe satış ofisi!

Artaş-Aydınlı Vadipark Seyrantepe satış ofisi ile 0212 939 55 33 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 400 adet daireden oluşan projede satışlar Mart - Nisan aylarında başlayacak.

Vadipark Seyrantepe: Artaş-Aydınlı ortaklığından yeni proje!

Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu, Vadipark Seyrantepe adıyla, İstanbul Kağıthane'de yeni projeye başlayacak. Vadipark Seyrantepe projesinin yakın tarihte satışa çıkarılması planlanıyor...

Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi dönüşüme açık!

Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi'nde Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Aydınlıkevler'in şehrin batı bölümünde Düvenönü ile Birlik mensucat Fabrikası arasında kalan 19601ı yıllarda yapılaşan 2-3 katlı binalardan oluşan bir semt olduğunu söyledi.

Lokum Evler Aydınlı teslim tarihi!

Lokum Evler Aydınlı teslim tarihi 2017 yılı Temmuz ayı olarak belirtiliyor. Yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabilen projede 1+1, 2+1 ve konut seçeneklerine yer veriliyor.

Lokum Evler Aydınlı satılık ev!

Lokum Evler Aydınlı satılık ev fiyatları 344 bin 740 TL'den başlıyor. DKY İnşaat tarafından inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Arzum, Şef Deniz Orhun'u Aydınlılarla buluşturdu!

Küçük ev aletleri sektörünün lider markası Arzum, yemekleriyle ve televizyon programlarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Şef Deniz Orhun'u Zoroğlu AVM’de Aydınlılarla buluşturdu. Deniz Şef, "Sadece Arzum'da" ürünleriyle nefis tarifler hazırladı.

Aydınlı Lokum Evler nerede?

1+1 'lerin alanlarının 64.91 metrekareden başladığı Lokum Evler projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Aydınlı Lokum Evler nerede?

Lokum Evler Aydınlı ödeme seçenekleri!

Aydınlı Tuzla'da inşa edilen Lokum Evler projesinde 722 daire bulunuyor. Lokum Evler Aydınlı ödeme seçenekleri arasında 60 ay vade farksız taksit imkanı bulunuyor.

Lokum Evler Aydınlı ödeme koşulları!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Lokum Evler Aydınlı ödeme koşulları kapsamında nakitte yüzde 15 indirim uygulanıyor.

dumankaya aydınlı adres natura Haberi

dumankaya aydınlı adres natura

Dumankaya İnşaat'ın hayat verdiği Dumankaya Natura Tuzla projesi Tuzla Aydınlı'da yükseliyor. 2014 yılının Temmuz ayında teslimleri gerçekleşecek olan Adres Natura projesinde 1+1 konutların tamamı satıldı. Projenin arsa alanı 22 bin metrekare olarak belirlendi.


Banka ve peşin ödemeli alımlarda yüzde 12 oranında indirim uygulanan Adres Natura projesinde Türkiye Finans Bankası A.Ş.'den 36 ay yüzde 1,03; 60 ay yüzde 1,07; 120 ay yüzde 1,09 oranında faizle kredi kullanılabiliyor. Banka kredili alımlarda peşinatlı ve ara ödemeli iki farklı ödeme şekli sunuluyor. Peşinat ödendiğinde ara ödeme yapılmıyor. Ara ödeme yapıldığında peşinat ödenmiyor. Dumankaya Finansman Sistemi'ne göre 36 ay sıfır faizle vade imkanı sunuluyor. 


Dumankaya Adres Natura fiyat listesi;


114 metrekarelik 2+1'ler 210 bin TL,

116 metrekarelik 2+1'ler 209 bin TL,

120 metrekarelik 2+1'ler 226 bin TL,

121 metrekarelik 2+1'ler...