09 / 05 / 2024

dumankaya garanti kampanyası

dumankaya garanti kampanyası

Dumankaya İnşaat'ın yeni bir fırsat olarak geliştirdiği Garanti Modeli kapsamında 4 adet cazip fırsat sunuluyor...

Dumankaya'dan Ramazan'a özel kampanya! Dumankaya Garanti Modeli!

Dumankaya İnşaat, Dumankaya İşletim Sistemi (DİS) ile müşterilerine ihtiyaç duydukları her alanda birçok fırsatı bir arada sunuyor

Garanti Bankası'ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında başı çeken Garanti BBVA Ekim ayı kampanyasını da duyurdu. Pek çok kişinin yüzünü güldüren Garanti BBVA kampanyası için son tarih 31 Ekim olarak belirlendi.

Garanti Bankası son dakika vererek kampanyasını açıkladı! Paraya ihtiyacı olan hiç düşünmeden buraya baksın!

Garanti BBVA, Bonus kredi kartı veya Paracard sahiplerine özel "Yakınını Davet Et" kampanyasıyla, mobil müşteri olan her yakını için 1.000 TL'ye varan bonus fırsatı sunuyor.

Garanti bayram ettirecek kampanyasını az önce açıkladı! Kimliğini kapan 6 bin lirayı almaya koştu! Hemen siz de bakın

Garanti bankası milyonlarca kişiyi bayram ettirecek kampanyasını az önce açıkladı. Kimliğini kapan 6 bin lirayı almaya koştu... Hemen siz de bakın...

Garanti BBVA en yeni kampanyasını az önce duyurdu! Bunu yapanın cebine tam 6 bin TL koyacak! Kimliğini kapan koşuyor!

Garanti BBVA milyonlarca emekliyi ilgilendiren en yeni kampanyasını az önce duyurdu. Bunu yapanın cebine tam 6 bin TL koyacak... Kimliğini kapan koşuyor...

Toyota'dan Türkiye'de bir ilk! Garanti 10 uygulaması başladı ikinci el modellere yaşına bakmadan garanti

Türkiye'nin en çok satan yerli otomobil markalarından Toyota, şimdiye kadar görülmemiş bir uygulamaya imza atıyor. Toyota 10 yaşın altındaki tüm modellerine 10 yıla kadar ücretsiz garanti kampanyasının detayları belli oldu.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 3+1 daireler 548 bin TL'ye ev sahibi olunabiliyor. Projenin Nisan 2017'de teslim edilmesi bekleniyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya Mozaik projesi 64 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 72 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Dumankaya Mozaik projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Projede Ramazan kampanyası kapsamında 72 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor.

Dumankaya İnşaat'tan Ramazan kampanyası!

Kazandıran projeleriyle binlerce mutlu aileyi hayalindeki eve kavuşturan Dumankaya, geleneksel Ramazan kampanyası kapsamında küçük küçük taksitlerle herkesi kolayca ev sahibi yapacak fırsatları hayata geçirdi.

Garanti'den İşsizlik Sigortalı Mortgage kampanyası!

Mortgage Uzmanı Garanti; “İşsizlik Sigortalı Mortgage” kampanyasıyla, ücretli çalışanları avantajlı koşullarla ev sahibi yaparken, işsizlik teminatıyla da kendilerini güvenceye almalarını sağlıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyası 2016!

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyasında yüzde 12 indirim ya da 60 ay 0 faiz taksitli ödeme fırsatları sunuluyor. Ritim İstanbul'da teslimler Kasım ayında başlıyor...

dumankaya garanti kampanyası Haberi

dumankaya garanti kampanyası

Dumankaya İnşaat'ın kendi projelerinden kolaylıkla ev alabilmeleri için geliştirilen bir kampanya olan Dumankay Garanti Modeli'ne göre 4 farklı ve birbirinden cazip fırsatlar sunuluyor. Kampanya 18 Temmuz 2012 tarihinde başlamış olup 21 Ağustos 2012 tarihine kadar devam edecektir.


-Peşin veya konut kredili satışlarda yüzde 10 indirim imkanı,


-Peşinat ödemelerine teslimatta başlama fırsatı,


-1 yıl olarak belirlenmiş olan daire garanti süresine ek olarak 1 yıl daha garanti şansı,


-Aldığı konutlu avantajlı koşullar altında eşyalı bir şekilde kira verme olanağı.



Bu hizmetler sayesinde müşteriler, evlerinin dekorasyon aşamasından, kiralanmasına, taşınmalarından, seyahat planlamalarına, araç kiralamadan tıbbi desteğe ya da konser, sinema vb. kültür sanat etkinlikleri rezervasyonlarına kadar tüm hizmetlere tek bir yerden erişerek kolaylıkla yararlanabilecekler.




Kampanyanın geçerli olduğu projeler; Dumankaya Flex Kurtköy, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Konsept Halkalı, Dumankaya Modern Vadi, Adres Natura, Adres Su.


444 7...