29 / 04 / 2024

Dumankaya Gizlibahçe ulaşım

Dumankaya Gizlibahçe ulaşım

Ödemelerinin 2 yıl sonra başlayacağı Dumankaya Gizlibahçe Villalar'ı 1 milyon 300 bin liradan satılıyor. Dumankaya İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası' nda Tuzla bölgesindeki müstakil yaşam projesini tamamladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! 2 yılda milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2025 sene sonuna kadar 22 set daha yollarda olacak ve 2 sene içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak. 2030 senesine kadar ise toplam 56 setimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere yola çıkmış olacak” diye konuştu.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Akmerkez GYO'nun fiili dolaşım oranı yüzde 5‘e ulaştı!

Akmerkez GYO'nun pay sahipleri tarafından yapılan pay satışları sonucunda, fiili dolaşım oranı yüzde 5‘e ulaştı.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? 

İstanbul Yeni Havalimanı ulaşım ihalesini İBB'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı. İhale sonucu ile birlikte ulaşım ücretleri de açıkladı. Peki İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? İşte ilçe ilçe ulaşım fiyatları...

İzmir'e Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar’da İzmir’in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği “Ulaşım Entegrasyon Merkezi” kuracak.

Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım!

Blokların 15 kat şeklinde yükseleceği proje Soyak Yapı imzasıyla yükseliyor. Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım bilgisi kapsamında Bahçeşehir göletten 7- 8 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım!

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Bahçeşehir lokasyonunda yer alıyor. Toplam arsa alanı 48 bin metrekare olarak belirlenen projede 225 adet bağımsız birim bulunuyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Bahçeşehir'de Asmalı Evler projesinin yanında bulunuyor. Proje 68 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia ulaşım!

Bahçeşehir Soyak Konforia ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor. 1. etabında 271 adet dairenin satışa sunulduğu projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

3. Köprü ulaşım yolu trafiğe açıldı!

Yapımında sona yaklaşılan ve ICA tarafından yürütülmekte olan, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yapılan Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri köylerine bağlayan ulaşım yolu araç trafiğine açıldı.

Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 863 adet daire ve 250 adet home ofis bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Dumankaya Gizlibahçe ulaşım Haberi

Dumankaya Gizlibahçe ulaşım

51 dönümde 50 villaya yer verdiklerini söyleyen Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Villa Gizli Bahçe vilları değerini bulana kadar bekletmeyi düşünüyorduk. 

Ancak Türkiye'nin bu gündeminde stok bekletmemek ve alıcıyı harekete geçirmek için satışa çıktık" dedi. 


2014'TE 3 BİN 84 KONUT 


70 milyon TL yatırım değerine sahip projelerinin 13 bin metrekare inşaat alanında konumlandığını söyleyen Uğur Dumankaya, 256-270 metrekare arasında değişen büyüklükte 3 tip villa tasarladıklarını söyledi. 

Bir dönümü bulan geniş bahçeli villaların fiyatı 1 milyon 300 bin ila 1 milyon 475 bin lira arasında değişiyor. Projeden daire alanlar ödemeye 2 sene sonra başlıyor. 


2003 yılında 9 projede bin 500 konut satışı gerçekleştirdiklerini söyleyen Dumankaya yüzde 29 büyüdüklerini ve 420 milyon lira ciroya ulaştıklarını kaydetti. 2014 yılında 3 bin 84 konut teslim edeceklerini...