05 / 05 / 2024

Dumankaya Hi-Fit nasıl gidilir

Dumankaya Hi-Fit nasıl gidilir

Toplam 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Dumankaya Hi-Fit Konutları 'nda teslimlerin 2016 yılı Kasım ayı içerisinde gerçekleşecek.İşte Dumankaya Hi-Fit ödeme seçenekleri...

Tebernüş Kireçci vatandaşa sordu! Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?  

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilim her geçen gün artıyor. Ülkenin en büyük problemi haline gelen kiracı ev sahibi kavgaları gündemden hiç düşmezken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medyadan vatandaşa sordu  'Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?'

25 yıllık ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır? Hiç sigortası olmayan ev hanımları nasıl emekli olur?

25 yıllık ev hanımlarının emeklilik konusu milyonlarca ev hanımının gündemde yer alıyor. Peki “Hiç sigortası bulunmayan ev hanımları nasıl emekli olur?” İşte detaylar!

Süpermarketlerin sırrı ifşa oldu! Daha çok para harcamanızı bakın nasıl sağlıyor?

Market alışverişine süt almak için gidip beş poşetle çıktığınız hiç oldu mu? Elbette olmuştur... Peki Süpermarketler bu işi nasıl başarıyor. Tüketici bir ürün almak için gittiği marketten neden gereksiz birçok şey alıp çıkıyor? İşte merak edilen zincir marketlerin alışveriş oyunu...

Borsa nasıl daha fazla kazanılır? İşte para kazanmanın en önemli adımları…

Büyük paraların içinde bulunduğu ve belki de en çok heyecan yaratan yatırım şekli borsaya dair soru işaretleri hiçbir zaman bitmez. “Borsada nasıl daha fazla kazanabilirim?” sorusu ise üzerinde düşünülmeye bir hayli değer… Peki, borsada kazanmanın yolları neden geçer? İşte detaylar…

Apartmanlarda yönetici seçimi nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 10 yıldır 5 katlı bir apartmanda oturduğunu belirten okuyucu, yöneticinin hiçbir işle ilgilenmediğini aktardı. Binada hiçbir problemin giderilmediğini söyleyen okuyucu, aidat toplanmadığını belirtti ve bu mağduriyeti nasıl gidereceklerini sordu.

Peşinatsız konut kredisi nasıl alınabilir?

Bankaların konut için kredi peşinat oranları yüzde 10 oldu. Peki hiç peşinatı olmayan tüketici kredisi alabiliyor mu? Bankalardan peşinatsız konut kredisi nasıl alınır? İşte tüm merak edilenler...

Peşinatsız konut kredisi nasıl alınabilir?

Bankaların konut için kredi peşinat oranları yüzde 10’a düşürüldü. Peki hiç peşinatı olmayan tüketici kredisi alabiliyor mu? Bankalardan peşinatsız konut kredisi nasıl alınır?

Borç karşılığı verilen tapu nasıl geri alınır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Rahmetli babam tapu üzerindeki 4 katlı binayı baskıyla vermek zorunda kalıyor. Borç, mülkiyetin 5’te 1’i bile değil ve tapuda işlem yapılırken hiç bir ücret ödenmiyor. Dekont vs de yok. Biz bu tapumuzu nasıl geri alırız?' sorusunu yanıtladı.

Metro tünelleri nasıl yapılıyor?

En iyi buluşlar arasında sayılan her gün kullanmak zorunda olduğumuz ve hayatımızı kolaylaştıran metroların tünelleri nasıl inşa ediliyor hiç merak ettiniz mi? İşte yapım aşamaları...

Dumankaya Hi-Fit iletişim bilgileri!

Toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje Dumankaya İnşaat imzasıyla yükseliyor. Dumankaya Hi-Fit iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 672 88 98 olarak belirlendi.

Hi-Fit Dumankaya Bahçeşehir satış ofisi telefon!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen proje toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor. Hi-Fit Dumankaya Bahçeşehir satış ofisi telefon numarası 0212 672 88 98 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Hi-Fit Dumankaya fiyatlar!

Toplam 630 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükseliyor. Projede 630 adet daire yer alıyor. Bahçeşehir Hi-Fit Dumankaya fiyatlar 188 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Hi-Fit teslim tarihi!

2 blok şeklinde yükselen proje toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede 1+0 konutlarda 188 bin TL'den başlıyor. Dumankaya Hi-Fit teslim tarihi Ağustos 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Dumankaya Hi-Fit nasıl gidilir Haberi

Dumankaya Hi-Fit nasıl gidilir

Dumankaya Hi-Fit ödeme seçenekleri bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen proje 2 bloktan meydana geliyor.


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen Dumankaya Hi-Fit Rezidans Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede D planı uygulaması kapsamında satışlar devam ediyor. 


Dumankaya D planı uygulaması kapsamında eski evini getir, yeni evini al , kredi ödeme yardımı, kira garantisi ve aidat garantisi gibi imkanlar sağlanıyor. Projenin uygulaması için son gün 31 Ocak 2015.


Sosyal yaşam alanları kapsamında güvenlik, sauna, otopark, spor alanları ve buhar odası yer alan Dumankaya Hi-Fit projesinin fiyatları hakkında bilgi almak için 0212 672 88 98 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 


Dumankaya Hi-Fit ödeme seçenekleri kapsamında 60 ay vade farksız...