30 / 04 / 2024

Borsa nasıl daha fazla kazanılır? İşte para kazanmanın en önemli adımları…

Borsa nasıl daha fazla kazanılır? İşte para kazanmanın en önemli adımları…

Büyük paraların içinde bulunduğu ve belki de en çok heyecan yaratan yatırım şekli borsaya dair soru işaretleri hiçbir zaman bitmez. “Borsada nasıl daha fazla kazanabilirim?” sorusu ise üzerinde düşünülmeye bir hayli değer… Peki, borsada kazanmanın yolları neden geçer? İşte detaylar…



Borsa, özel olarak son yılların belki de en çok kazandıran yatırım yöntemlerinden biri. Borsada yastıkaltı para ya da altınların yanı sıra çok daha büyük meblağlar döndüğü için büyük önem arz ettiği kadar büyük de bir tehlike sunabiliyor.

Dünya’dan Barış Erkaya ise, borsada kazanmanın yollarını uzun uzun sıraladı. Erkaya, kişisel yatırımcıların kazanabileceği tek bir yöntem bulunduğunu söylerken, neye yatırım yapılması konusunda  sağlam bir analiz ve bilgiye sahip olunması gerektiğini ifade etti.  

Bu, “Stratejinin en önemli noktası” diyen Erkaya, “İşte size çarpıcı bazı örnekler; Ulaştırma sektöründe bulunan tüm hisselere bundan 10 sene önce 1000 lira yatırmış olan birinin bugün parası ile 22 bin liradan fazla. Yani önce sektörü, sonradan da o sektörde alınacak sağlam sayılan hisseyi belirlemek size şunu verir; stressiz yatırım, düşüş ve yükselişlere karşı hafif tebessüm, çocuklarınıza değeri istikrarlı yükselen bir fon” şeklinde konuştu.

Borsa nasıl daha fazla kazanılır? İşte para kazanmanın en önemli adımları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön