16 / 05 / 2024

Borsa nasıl daha fazla kazanılır? İşte para kazanmanın en önemli adımları…

Borsa nasıl daha fazla kazanılır? İşte para kazanmanın en önemli adımları…

Büyük paraların içinde bulunduğu ve belki de en çok heyecan yaratan yatırım şekli borsaya dair soru işaretleri hiçbir zaman bitmez. “Borsada nasıl daha fazla kazanabilirim?” sorusu ise üzerinde düşünülmeye bir hayli değer… Peki, borsada kazanmanın yolları neden geçer? İşte detaylar…



BORSA NEDEN UZUN VADEDE RAKİPSİZDİR?

Hisse bazından da bu duruma göz atan Erkaya, “Örneğin SaSa’ya bir yatırımcı son 10 senede, her sene bugün, istisnasız 100 lira yatırmış olsaydı bugün 4148.96 tane SaSa hissesinin toplam değeri 219 bin 65 liraydı. Eğer her ay 50 dolar karşılığı lira yatırılsaydı bu rakam 251 bin lira olacaktı. 100 dolarda ise 500 bin liradan fazla. 1000 dolarda 5 milyon lira. Kıyaslama olması açısından ise eğer aynı zaman diliminde her yıl 1000 liralık dolar alıp kenara koymuş olsaydınız bugün yalnız 3100 dolarınız yani aşağı yukarı 56 bin lira paranız vardı.

Her yıl 1000 dolar alıp kenara koymuş olsaydınız ulaşabileceğiniz maksimum birikim ise 180 bin lirayı geçemeyecekti. İşte, ‘borsa uzun vadede neden kârlıdır ve rakipsizdir sorusunun’ en net açıklaması” diyerek borsa yatırımcılarına yol gösterici açıklamalarda bulundu.

 Borsa nasıl daha fazla kazanılır? İşte para kazanmanın en önemli adımları…

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Ağustos 2022 tarihinde saat 13.40'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,23 Türk Lirası, euro 18,30 Türk Lirası, altının gramı ise 1029 Türk Lirası değerinde.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden flaş ‘promosyon’ açıklaması! İddialar asılsız

Hem yıl sonu hem de 2023 yılı gram altın fiyatını öğrenin! Bu bilgi hiçbir yerde yok

Son iki yılda rekor kırıldı! Faturalara tam 24 kez zam yansıdı

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön