02 / 05 / 2024

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden flaş ‘promosyon’ açıklaması! İddialar asılsız

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden flaş ‘promosyon’ açıklaması! İddialar asılsız

EGM, teşkilat mensuplarının maaş promosyonları ile ilgili iddialara yönelik, yazılı bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…



Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), teşkilat mensuplarının maaş promosyonları ile ilgili iddialara yönelik yazılı bir açıklamada bulundu. EGM, yazılı olarak yapmış olduğu açıklamada, "Promosyon ödemelerinin tamamı personele dağıtılmakta olup taşıt vb. alımı gibi farklı bir alanlarda kullanımı asla söz konusu değildir" şeklinde açıklamada bulundu.

Yapılan yazılı açıklamada, FETÖ ile aynı dili kullanan ve uzun süredir teşkilata yönelik dezenformasyon faaliyeti oluşturan bazı sosyal medya hesapları tarafından gündeme getirilmeye çalışılan, teşkilata mensup kişilerin, maaş promosyonları ile ilgili asılsız iddialar ile ilgili açıklama yapılmasına gerek duyulduğu diler getirildi.

PROMOSYON ÖDEMESİNDE % 188 ARTIŞ

Teşkilata mensup personelin, 2022 -  2027 dönemini kapsayan beş yıllık maaş promosyon protokolünün, 18 Mart 2022 tarihinde Türkiye Vakıflar Bankası A. Ş. ile imzalamış olduğu ve promosyon ödemelerinin 104 liradan 300 liraya çıkarak % 188 artış sağlandığı vurgulanarak, şu ifadeler kullanıldı:

"Promosyon ihalesine, ilgili mevcut teknik şartnamenin 'bankanın her il merkezinde asgari bir şubesi olacaktır' şartını sağlayan üçü kamu, biri özel olmak üzere toplam dört banka davet edilmiş; Ziraat Bankası katılım sağlamamış, Halkbank teşekkür mektubu göndermiş, İş Bankası 129 lira teklif sunmuş, Vakıfbank ise 225 liralık teklifini daha sonra 300 liraya çıkararak en yüksek teklifi vermiştir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön