29 / 04 / 2024

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden maaş promosyonu açıklaması!

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden maaş promosyonu açıklaması!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), tarafından teşkilat mensuplarının promosyonları ile alakalı  iddialara yönelik yeni bir bilgilendirme yapıldı. Yapılan açıklamada imzalanan anlaşmanın detaylarına da yer verildi. İşte o açıklama...



Emniyet Genel Müdürlüğü'nden (EGM),  "FETÖ ile aynı dili kullanan ve uzun zamandır teşkilatımıza yönelik dezenformasyon faaliyeti yürüten bazı sosyal medya hesapları tarafından gündeme getirilmeye çalışılan teşkilat mensuplarımızın maaş promosyonlarına ilişkin asılsız iddialarla ilgili açıklama yapılması gereği duyulmuştur" sözleriyle başlayan bir açıklama yayınlandı.

PROMOSYON ÖDEMESİNDE YÜZDE 188 ARTIŞ!

Açıklamada, "Personelin, 2022 ila 2027 yılları arasını kapsayan beş senelik maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş ile imzalanmıştır. Ayrıca promosyon ödemeleri 104 TL'den 300 TL'ye çıkarılarak ve yüzde 188 artış sağlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında ise "Promosyon ihalesine, ilgili teknik şartnamenin "bankanın her il merkezinde asgari bir şubesi bulunacaktır" şartını sağlayan 3'ü kamu, biri özel olmak üzere toplam 4 banka davet edilmiş; Ziraat Bankası katılım sağlamamış, Halkbank teşekkür mektubu göndermiş, İş Bankası 129 TL teklif sunmuş, Vakıfbank ise 225 TL’lik teklifini daha sonra 300 TL’ye çıkararak en yüksek teklifi vermiştir" sözlerine yer verildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön