15 / 05 / 2024

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden flaş ‘promosyon’ açıklaması! İddialar asılsız

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden flaş ‘promosyon’ açıklaması! İddialar asılsız

EGM, teşkilat mensuplarının maaş promosyonları ile ilgili iddialara yönelik, yazılı bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…



"ALTI AYRA BİR ARTIŞ ŞARTI GETİRİLDİ"

Tüm taraflar ve yetkililerin dahil olduğu komisyonca, Vakıfbank'ın 300 liralık teklifi, en iyi teklif olarak değerlendirilmiş ve protokolün imzalanmasına teşkilata mensup müteakip personele ödenmeye başlamıştır. Promosyon ödemelerinin, enflasyon karşısında değer kaybetmemesi için her altı ayda bir yapılacak memur maaş zammı oranında artırılması şartı bulunmaktadır.

Bu kapsamda Ocak 2023 tarihinde ilk zamlı olan ödeme gerçekleştirilecek ve aylık 300 liralık ödeme memur maaş zammı oranında yükselecektir. Promosyon ödemelerinin tamamı personele dağıtılmakta olup taşıt vb, alımı gibi farklı bir alanda kullanımı asla söz konusu bir olay değildir. Maaş protokolü, il emniyet müdürlükleri mevcut protokollerinin süresi bittikçe dahil olabilecek şekilde düzenlenmiştir."

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Ağustos 2022 tarihinde saat 13.12'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,23 Türk Lirası, euro 18,30 Türk Lirası, altının gramı ise 1029 Türk Lirası değerinde.

Hem yıl sonu hem de 2023 yılı gram altın fiyatını öğrenin! Bu bilgi hiçbir yerde yok

Son iki yılda rekor kırıldı! Faturalara tam 24 kez zam yansıdı

Kira yardım ücretleri arttı! Milyonlarca insan oh çekecek! İşte kira yardımı almak için aranan şartlar…

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön