04 / 05 / 2024

EGM

EGM

Polis maaş promosyonları belli oldu mu? Polis maaş promosyonu 2022 kaç lira ödenecek? İşte 2022 yılı polis maaş promosyonu ile ilgili merak edilen her şey...

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden flaş ‘promosyon’ açıklaması! İddialar asılsız

EGM, teşkilat mensuplarının maaş promosyonları ile ilgili iddialara yönelik, yazılı bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…

EGM bekçi alımı şartları nelerdir? 3 bin bekçi alımı başvuruları ne zaman?

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesine 3 bin bekçi alımı yapılacak. Çarşı ve mahalle bekçi kadrosu ihdas edilmesine ilişkin karar, Resmî Gazete’de yayımlanmıştı. Binlerce adayın beklediği 3 bin bekçi alımı için başvuru şartları için gözler Polis Akademisi Başkanlığı’na çevrildi.

3 bin bekçi alımı başvuru şartları belli oldu mu? EGM 3 bin bekçi alımı ne zaman yapılacak?

3 bin bekçi alımı başvuru şartları ile ilgili açıklama bekleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirmek üzere 3000 bekçi alımı yapılacak. Peki 3000 bekçi alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları belli oldu mu? İşte detaylar…

Emniyet Genel Müdürlüğü açıkladı! 10 bin polis alımı yapılacak...

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), 10 bin 102 personel alımı için kadro ihdas ettiğini duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan kararname kapsamında 10 bin polis alımı hakkında önemli bir son dakika açıklaması gerçekleştirildi. İşte haberin detayları...

EGM’de kadrolu çalışmak isteyenlere müjde! Başvurular başlıyor! Acele edin!

Emniyet Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere kadrolu personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Merkezi üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuruların 6 Kasım’da başlayacağı öğrenildi.

EGM'den personel alımı ilanı! Son tarih 20 Ekim

Emniyet Genel Müdürlüğü yeni bir personel ilanı yayınladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği gidermek için Merkez teşkilatına personel alacak. İşte tüm detaylar...

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! Lise mezunu olmanız yeterli! Başvurular başlıyor!

Emniyet Genel Müdürlüğü, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. 16 Ekim’de başlayacak başvuruların 20 Ekim’e devam devam edeceği öğrenilirken, aranan şartlar da belli oldu.

EGM resmen açıkladı: Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 500 öğrenci alınacak! Polis olmak isteyenler hemen baksın!

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından son dakika açıklaması geldi. Açıklamaya göre; Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 500 öğrenci alınacağı belirtildi. İşte detaylar...

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! KPSS şartsız personel alınacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki polisevine personel alımı yapılacağı açıklandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda başvuru şartları ve detaylar belli oldu. Alınacak personelden KPSS şartı aranmadığı öğrenildi.

Bekçi alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? Adayların gözü kulağı EGM'de!

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuruları geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Peki, Bekçi alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde verildi! 3 şehirde personel alınacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü kamu işçisi alımı gerçekleştireceğini paylaştı. 26 Mayıs tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru kapsamında, toplam 3 kentte personel alımı yapılacak.

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! 3 şehirde alım yapılacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü kamu işçisi alımı yapacağını paylaştı. 26 Mayıs’ta Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, toplam 3 ilde personel alımı yapılacak.

Müjde! EGM KPSS şartsız personel alacak! Son başvuru tarihi 25 Mayıs!

Emniyet Genel Müdürlüğü, (EGM) yaptığı duyuruyla personel alımı gerçekleştirileceğini paylaştı. EGM bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS şartsız gerçekleştirilecek personel alımlarına ilişkin kadrolar paylaşılırken, son başvuru tarihinin 25 Mayıs 2023 olduğu belirtildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde çalışmak isteyenlere müjde! KPSS şartı aranmıyor! Son başvuru tarihi 25 Mayıs!

EGM’den, KPSS şartı aranmaksızın personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere gerçekleştirilecek personel alımlarına ilişkin kadrolar paylaşılırken, son başvuru tarihinin 25 Mayıs 2023 olduğu öğrenildi.

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! KPSS şartsız personel alınacak!

Emniyet Genel Müdürlüğünden, KPSS şartı aranmaksızın personel alımı gerçekleştirileceği paylaşıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek alımlara ilişkin kadrolar duyurulurken, son başvuru tarihinin 25 Mayıs olduğu öğrenildi.

Bekçi alım sonuçları 2023! Bekçi alım sonuçları açıklandı mı? EGM bekçi alım sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bekçi alımları sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, adaylar tarafından merak ediliyor. İşte 1250 erkek Çarşı ve Mahalle bekçisi alımı sonuçlarına dair detaylar!

EGM Haberi

EGM

Polis maaş promosyonu, bankaların emekli promosyon kampanyalarını açıklamasının ardından sık sık gündem konusu olmaya başladı. VakıfBank'ın 18 bin liralık teklifi reddedilirken Emniyet-Sen Genel Başkanı Sezer, promosyon ödemelerinin en az olarak 50 bin TL olması gerektiğini dile getirmişti. Konu ile ilgili olarak son dakika açıklamalarında bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), polis maaş promosyonunda % 188 artış uygulandığına ve her altı ayda bir zam olacağına dikkat çekti.

En yüksek emekli promosyon tutarı 10 bin liraya yaklaşırken, polis maaş promosyonunun ne kadar olacağı merak ile bekleniyor. 

Son zamanlarda, "Emniyet promosyonu kaç lira oldu, polislere promosyon ne zaman verilecek?" araştırmaları çoğalırken, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden konu ile ilgili olarak bir son dakika açıklaması yapıldı. 

Peki EGM, polis maaş promosyonu ile ilgili neler açıkladı? Polis maaş promosyonu kaç...