04 / 05 / 2024

dumankaya ikon eğlencesi

dumankaya ikon eğlencesi

Dumankaya İnşaat, teslim edilen projeleri arası iletişimi güçlendirmek ve site içi komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi...

Dolar kazanmak hiç bu kadar kolay olmadı! Sokağa çıkıp şifreyi çözen 100 doları alıyor!

Kanada New Brunswick'de bulunan Miramichi kentinde Facebook üzerinden başlatılan bir oyun şehir sakinlerinin tek eğlencesi oldu!

Smart Balance Elektrikli Kaykayla yollar eğlenceli hale geliyor! İşte 3 Nisan 2022 fiyat listesi...

Gençlerin eğlencesi olan elektrikli kaykay Teknosa'da uygun fiyatıyla satışta. Peki Smart balance elektrikli kaykayın özellikleri neler? Smart balance elektrikli kaykay fiyatı kaç TL? İşte 3 Nisan 2022 fiyat listesi...

Dumankaya İkon'un 'şehir efsaneleri' web sitesi oldu!

Dumankaya'nın İkon projesinin şehir efsaneleri ''İkon hakkındaki şehir efsanelerini unutun!'' sloganıyla web sitesi oldu. 

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Dünyaca ünlü gece kulübü Jimmy'z, İstanbul'da şube açıyor!

Monako Prensi Albert'in sahibi olduğu dünyaca ünlü gece kulübü Jimmy'z, İstanbul'da şube açıyor. Jimmy'z eğlencesi, ekim ayında 42 Maslak'ta başlayacak.

Dumankaya Bahçeşehir Flex fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen proje tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 100 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Dumankaya Bahçeşehir Flex fiyatları 198 bin TL'den başlıyor.

Hi-Fit Dumankaya Bahçeşehir satış ofisi telefon!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen proje toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor. Hi-Fit Dumankaya Bahçeşehir satış ofisi telefon numarası 0212 672 88 98 olarak belirlendi.

Piyalepaşa İstanbul’dan Ramazan eğlencesi!

“Bi Ton Eğlence” projesi İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’ya geliyor. Proje kapsamında kurulan sahne, oyun parkurları, performans gösterileri ve düzenlenen yarışmalar ile yoğun ilgi gören etkinlikler herkesi eğlendiriyor.

Kentin planlı ve düzenli gelişmesi için yerel yönetimlerle iş birliği yapılmalı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Bahçeşehir, Esenyurt, Kayabaşı, Beylikdüzü gibi bölgelerinde konut arzının artacağını belirtti..

İnşaat işçisinin tehlikeli eğlencesi!

Eskişehir’de bir inşaat işçisinin canını tehlikeye atarak vince bağlı iplerle dakikalarca sallanması, çevredeki vatandaşlar tarafından dikkat çekti. Genç işçi bir süre sallandıktan sonra vinçten indi.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir'de 119 bin TL!

Dumankaya, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği yeni yaşam merkezinde klasik iş ortamı anlayışını tamamen ortadan kaldırıyor ve daire sahiplerinin evlerinden ayrılmadan iş hayatının günlük trendleri ve ihtiyaçlarını karşılayacağı yepyeni bir konfor sunuyor..

Dumankaya ve DAP'tan alternatifli yatırımlar!

Dumankaya Bahçeşehir HI-FIT. Sancaktepe Mozaik ve Maltepe Ritim İstanbul projelerindeki yaklaşık bin daireyi kapsayan "D Planı" uygulamasını hayata geçiriyor. DAP Yapı'da ise, akıllı yatırım fırsatları devam ediyor...

Viaport'un eğlencesi artık ödüllü!

Viaport'un eğlencesi artık ödüllü. Açık hava konseptiyle Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezlerinden biri olan Viaport caddelerinde, tıpkı İstiklal Caddesi'ndeki gibi sokak müzisyenleri müzik yapıyor...

dumankaya ikon eğlencesi Haberi

dumankaya ikon eğlencesi


Dumankaya İnşaat, teslimleri yapılan ve yaşamın başladığı sitelerinde komşuluk ilişkileri ve siteler arası iletişimi güçlendirmek adına 1. Dumankaya Spor Şöleni organizasyonu düzenledi.  


Müşterilerin istek ve ihtiyaçlarının önem kazandığı günümüzde Gayrimenkul sektöründe müşteri ilişkilerine yönelik çalışmalarıyla öne çıkan Dumankaya İnşaat, teslim edilen projeleri arası iletişimi güçlendirmek ve site içi komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi. 

12 Eylül-30 Eylül tarihleri arasında, teslim edilen ve yaşamın başladığı tüm Dumankaya site sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilen spor şöleni’nde siteler arasında grup dinamiğinin verdiği ayrıcalığı, ayrıntılara yansıtarak keyifli ve eğlenceli bir zaman geçirilmesi amaçlandı. 

16 gün boyunca 10 Sitede 5 branşta düzenlenen turnuvada dereceye giren site sakinlerine kupa ve madalyaları, 28 Eylül Cumartesi günü saat: 19.00’da Dumankaya İkon’un sosyal tesislerinde...