04 / 05 / 2024

dumankaya ikon spor şöleni

dumankaya ikon spor şöleni

Dumankaya İnşaat, teslim edilen projeleri arası iletişimi güçlendirmek ve site içi komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi...

Dumankaya İkon'un 'şehir efsaneleri' web sitesi oldu!

Dumankaya'nın İkon projesinin şehir efsaneleri ''İkon hakkındaki şehir efsanelerini unutun!'' sloganıyla web sitesi oldu. 

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Galatasaray'ın sponsoru Dumankaya!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu. Galatasaray, 3 yılda toplam 30 milyon lira kazanacak.

Galatasaray ve Dumankaya'dan işbirliği!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray Dumankaya İnşaat'la anlaştı!

Galatasaray, spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray'ın yeni sponsoru Dumankaya İnşaat oldu!

Galatasaray Futbol A Takımının Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'a sponsor oldu!

Galatasaray Kulübü, forma sponsorluğu için Dumankaya ile anlaşma sağladığını duyurdu. arı Kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig için Dumankaya İnşaat ile 3 yıllığına el sıkıştı. Detaylar Cuma günü açıklanacak.

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir nerede?

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede otopark, vitamin bar, sauna, buhar odası, fitness center, spor alanları, güvenlik gibi imkanlar yer alıyor...

Spor ve sağlıklı yaşam Dumankaya Hi-Fit projesinde!

Dumankaya Hi-Fit projesinde satış süreci "Spor ve sağlıklı yaşam Dumankaya Hi-Fit projesinde" sloganıyla devam ediyor. Projede teslimler Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 630 tane daire yer alıyor.

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni'nde madalya töreni!

Dumankaya İnşaat, site sakinleri arasındaki iletişimi güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi. Şölende sahne alan Gülşen, site sakinlerini coşturdu.

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni, Gülşen'in katılımıyla düzenlendi!

Dumankaya İnşaat, çalışanlarından site sakinlerine kadar tüm Dumankaya Ailesi’nin sıkı ilişkilerini pekiştirmek ve iletişimlerini güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi.

dumankaya ikon spor şöleni Haberi

dumankaya ikon spor şöleni


Dumankaya İnşaat, teslimleri yapılan ve yaşamın başladığı sitelerinde komşuluk ilişkileri ve siteler arası iletişimi güçlendirmek adına 1. Dumankaya Spor Şöleni organizasyonu düzenledi.  


Müşterilerin istek ve ihtiyaçlarının önem kazandığı günümüzde Gayrimenkul sektöründe müşteri ilişkilerine yönelik çalışmalarıyla öne çıkan Dumankaya İnşaat, teslim edilen projeleri arası iletişimi güçlendirmek ve site içi komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi. 

12 Eylül-30 Eylül tarihleri arasında, teslim edilen ve yaşamın başladığı tüm Dumankaya site sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilen spor şöleni’nde siteler arasında grup dinamiğinin verdiği ayrıcalığı, ayrıntılara yansıtarak keyifli ve eğlenceli bir zaman geçirilmesi amaçlandı. 

16 gün boyunca 10 Sitede 5 branşta düzenlenen turnuvada dereceye giren site sakinlerine kupa ve madalyaları, 28 Eylül Cumartesi günü saat: 19.00’da Dumankaya İkon’un sosyal tesislerinde...