28 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat 2016 yatırımları

Dumankaya İnşaat 2016 yatırımları

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Dumankaya İnşaat Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar'da proje yapacak!

Dumankaya İnşaat bu yıl yüzde 40 büyüme hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2016’da üç yeni projeye başlayacaklarını söylüyor. Yabancı ortağı Al-Maza ile yurtdışı projelerine de ağırlık verecek…

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı.

Enka İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Pimaş Plastik İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Pimaş Plastik İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar'da proje yapacak!

Dumankaya İnşaat bu yıl yüzde 40 büyüme hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2016’da üç yeni projeye başlayacaklarını söylüyor. Yabancı ortağı Al-Maza ile yurtdışı projelerine de ağırlık verecek…

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Adana İnşaat 2016 Fuarı bugün kapılarını açıyor!

Son yıllarda hızlı bir büyüme yakalayan inşaat sektörü Adana'da buluşacak. Bugün Adana'da kapılarını açacak olan Adana İnşaat 2016 Yapı Malzeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı sektör temsilcilerini biraraya getirecek.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya İnşaat 2016 yatırımları Haberi

Dumankaya İnşaat 2016 yatırımları

Yeni stratejileri gereği markalarını artık yurtdışına taşıyacaklarını söyleyen Uğur Dumankaya, “Almanya,İngiltere ile ilgili ciddi çalışmalarımız var. Afrika’da ise boş pazarlar var. Mozambik ve Fildişi Sahili’ni araştırıyoruz” dedi. Fildişi Sahili’nin, Drogba’nın memleketi olduğu için Galatasaray’ın bu ülkede çok iyi bilindiğini belirten Dumankaya, “Buradaki görüşmelerimize Galatasaray formasıyla gidiyoruz. Bu da çok olumlu bir etki yapıyor. Biz de bu ülkelerde her türlü yatırım olasılığını değerlendiriyoruz” diye konuştu. Satışlarının yüzde 25’ini yurtdışına yaptıklarını kaydeden Dumankaya, “Özellikle Körfez bölgesinden alıcılarımız var ve Galatasaray bu coğrafyada da çok iyi bilinen bir marka” dedi.


Galatasaray etkisi...


Gayrimenkul sektöründe artık kısa vadeli yabancı kaynaklarla yatırım yapmanın zorlaştığına dikkat çeken Dumankaya, “Sektör, finans sektörüyle birlikte hareket etmek durumunda. Ciddi fonlar, yabancı ortaklar bulması gerekiyor. Burada da Galatasaray sponsorluğu bize olumlu...