03 / 05 / 2024

Dumankaya İnşaat süper marka ödülü

Dumankaya İnşaat süper marka ödülü

Türkiye’de 10 yıldır gerçekleştirilen Superbrands Türkiye’nin 2014 listesine giren markalara ödülleri dün akşam, renkli bir tören eliğinde takdim edildi.

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da!

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

ESKIDJI Dumankaya'nın gayrimenkullerini açık artırma ile satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) kayyum atandığı Dumankaya İnşaat A.Ş. aktifinde bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI A.Ş. ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı.

Dumankaya'nın stoktaki gayrimenkullerini Eskidji satacak!

İnşaat çalışmaları yeniden başlayan Dumankaya İnşaat, stoklarında bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI Müzayedecilik A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Dumankaya İnşaat'tan Mayıs ayına özel yüzde 5 İndirim!

Ritim İstanbul projesinde Mayıs ayına özel yüzde 5 indirim fırsatı sunan Dumankaya İnşaat "Sizin bütçenin esnemiyorsa biz esneriz" sloganı ile herkesi konut sahibi yapmayı hedefliyor.

Dumankaya İnşaat'tan ikinci açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Süreçle ilgili Dumankaya İnşaat açıklama yaptı. İşte Dumankaya'nın açıklaması..

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar'da proje yapacak!

Dumankaya İnşaat bu yıl yüzde 40 büyüme hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2016’da üç yeni projeye başlayacaklarını söylüyor. Yabancı ortağı Al-Maza ile yurtdışı projelerine de ağırlık verecek…

Dumankaya İnşaat süper marka ödülü Haberi

Dumankaya İnşaat süper marka ödülü

Türkiye’de 10 yıldır gerçekleştirilen Superbrands Türkiye’nin 2014 listesine giren markalara ödülleri dün akşam, renkli bir tören eliğinde takdim edildi. Ünlü oyuncu Ali Poyrazoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen tören 15 Eylül akşamı Grand Hyatt İstanbul Oteli'nde düzenlendi. 


Türkiye'nin Süper markalarının sunulduğu gecede, tüketicilerin tercih ve beğenilerine göre belirlenen farklı sektörlerdeki 2014 yılının süper markaları arasında yer alan Dumankaya İnşaat’ın ödülünü Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Sevil Cenanoğlu teslim aldı.


Gecenin ardından görüşlerini dile getiren Cenanoğlu: "Dumankaya her zaman farklı ve yenilikçi tavrıyla ülkemiz insanının gönlüne girebilmiş bir marka. Bunu elde etmek kolay olmadığı gibi mevcudiyetini de devam ettirmek de ekstra bir çaba ve emek istiyor. Dumankaya İnşaat 2014 yılının süper markaları arasında yer alıyorsa, bu başarının altında hedeflerini ve stratejisini iyi belirlemiş yöneticilerimizin ve...