06 / 05 / 2024

Dumankaya inşaat Türkiye İtibar Endeksi Başarı Belgesi

Dumankaya inşaat Türkiye İtibar Endeksi Başarı Belgesi

İnşaat, otomotiv, hazır giyim, beyaz eşya, bankacılık gibi toplamda 12 sektörde gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi 2013 Sonuçları, İstanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü Kampüsü’nde gerçekleştirilen bir toplantı ile açıklandı.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

Masar İnşaat Türkiye pazarına giriyor!

Suriye, Mısır ve Suudi Arabistan'da çok sayıda proje hayata geçiren Masar İnşaat Türkiye pazarında büyüyecek. Firma, 425 milyon liralık iki konut ve 2 turizm projesine başlayacak.

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Katar'daki 220 milyar dolarlık inşaatı Türk firmaları yapar!

Ekonomi Bakanı Nİhat Zeybekci, Türkiye ile Katar arasında ticaretin arttırılması için düzenlenen toplantıda konuştu. Zeybekci, Katar'daki 220 milyar dolarlık inşaatı Türk firmalarının yapabileceğini ifade etti.

3. havalimanı inşaatı Türkiye'yi çimentoda zirveye taşıdı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz bugünkü yazısında Avrupa’da 1’inci, dünyada 4’üncü, ihracat pazarında ise 3’üncü sırada olan Türkiye’nin çimento üretimine değindi. İşte o yazı...

Haldız İnşaat Türkiye'de hızla büyüyen 100 şirket listesinde!

TOBB, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketini açıkladı. Haldız İnşaat gibi tanınmış şirketlerin de olduğu Kocaeli'nden de 8 firma bu listede yer aldı.

AKS İnşaat, Türkiye'de hızla büyüyen 100 şirket listesine girdi!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Listenin 41’inci sırasında Trabzonspor yöneticisi, Zağnos Spor Kulübü Emre Aksoy’un şirketi AKS Grup İnşaat yer aldı.

KKTC Hala Sultan Camisi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

KKTC'de Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Hala Sultan Camisi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılayacağı belirtiliyor.

Dumankaya inşaat Türkiye İtibar Endeksi Başarı Belgesi Haberi

Dumankaya inşaat Türkiye İtibar Endeksi Başarı Belgesi


Türkiye İtibar Ekdeksi’nin 2011, 2012, 2013 yılı araştırmalarında, üç yıl üst üste araştırma radarına giren Dumankaya Türkiye İtibar Endeksi (TİE) Başarı Belgesi aldı. 


İtibar Atölyesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin akademik denetiminde uluslararası araştırma şirketi XSIGHT tarafından inşaat, otomotiv, hazır giyim, beyaz eşya, bankacılık gibi toplamda 12 sektörde gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi 2013 Sonuçları, İstanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü Kampüsü’nde gerçekleştirilen bir toplantı ile açıklandı. Toplantıda ayrıca, üç yıl üst üste listeye giren şirketlere ödülleri verildi. 


En çok itibarlı bulunan kurum ve markaların sıralandığı Türkiye İtibar Endeksi Radarı’na üç yıl üst üste giren Dumankaya, TİE Başarı Belgesi almaya hak kazandı. Türkiye’de ilk defa itibarı ölçülebilinir, yönetilebilinir bir parametre konumuna getiren endeksin, ödül töreninde Dumankaya İnşaat’ın kazandığı TİE Başarı Belgesi’ni Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu...