27 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, genel seçim sonuçlarının ardından bir değerlendirme yaptı. Dumankaya, "Ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne sahip çıkma yönünde güçlü bir irade ortaya koymuştur.” dedi.

FED'in faiz artırımı kararı ile önemli bir eşiği aştık!

ABD Merkez Bankası (Fed), faiz oranını 0,25 puan artırarak yüzde 0,50'ye yükseltti. Faiz artırım kararı oybirliğiyle alındı. FED on yıl aradan sonra ilk kez faiz artırımına gitti.

Uğur Dumankaya'dan mütekabiliyet yasası açıklaması!

Nihat Zeybekci’nin yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söylemesi sektöre umut yarattı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, konuyla ilgili açıklama yaptı.

İnşaat sektörü ülkemizin marka değerlerini ihraç ediyor!

Yabancıya konut satışının 2016'da 10 milyar dolara ulaşması öngörülürken; Uğur Dumankaya, ". İnşaat sektörü olarak ülkemiz üzerinde ortaya koyduğumuz değeri ve marka değerini ihraç ediyoruz.” dedi.

Uğur Dumankaya: İran bize yeni fırsatlar sunacak!

İran ile Batılı devletlerarasında Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleştirilen nükleer müzakerelerde anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre, İran'ın nükleer programını kısıtlaması karşılığında Tahran'a uygulanan yaptırımlar hafifletilecek.

Uğur Dumankaya: Gençlerden ilham alıyoruz!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Dumankaya İnşaat’ın sektördeki yenilikçi ve vizyoner duruşunu katılım gösterdiği üniversite ve iş adamları dernekleri toplantılarında gençlerden aldığı ilham ile geleceğe taşıyor.

Uğur Dumankaya: Demokrasi yolunda önemli bir adım atıldı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya seçim sonuçlarını değerlendirdi.Uğur Dumankaya: "Türkiye demokrasisi açısından barış ve uzlaşma yolunda atılmış önemli bir adımdır” dedi.

Uğur Dumankaya hakkında bilinmeyenler!

Başkan Köşe için bu hafta konuğumuz Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya oldu. Dumankaya, çalışma temposu ve iş hayatı dışında yaptıklarını Milliyet’le paylaştı.

İnşaat sektörüne yapılan her yatırım istihdamı da etkiliyor!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, işsizliğin azaltılması bağlamında Türkiye markasına ve ülke ekonomisi için önemli katma değerler sağlayan sektörlere yapılan yatırımların artması gerektiğine dikkat çekti.

Dumankaya İnşaat, Superbrands ödülü aldı!

Dumankaya İnşaat, yeniliklere açık, markalaşmaya önem veren ve sosyal sorumluluk projeleriyle tüketicilerin beğenisini kazanan başarılı şirketlere verilen Superbrands Ödülü 'ne bir kez daha layık görüldü.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya: Ekim ayı konut satışları yüzde 25.3 oranında arttı!

Dumankaya konuştu Sektör canlanıyor Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satışları istatistikleri verileri açıklandı. Buna göre, Ekim ayında Türkiye genelinde toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25.3 oranında artarak 95 bin 645

Gayrimenkul sektörü canlanmaya başladı!

İnşaat firmaları mart ayında bir önceki yıla göre yüzde 10 daha az konut satsa da, şubat ayına göre satışlarını yüzde 5,61 artırdı. Bu ay vitrine çıkan yeni projelerle piyasa yeniden canlandı.

Uğur Dumankaya kimdir?

1963 yılında Halit Dumankaya ve İbrahim Dumankaya tarafından kurulan Dumankaya İnşaat'ın bugünkü Yönetim Kurulu Başkanı olan Uğur Dumankaya kimdir? Uğur Dumankaya ile ilgili merak ettikleriniz bu haberde...

Uğur Dumankaya İkamet İzni Kanunu'yla ilgili açıklama yaptı!

Resmi Gazetede yayınlanarak dün yürürlüğe giren Türkiye’de taşınmazı olan yabancılara kısa süreli İkamet İzni Kanunu’na yönelik Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya açıklama yaptı

Ritim İstanbul Evleri'nde peşin ödemelere yüzde 10 indirim!

Dumankaya İnşaat’ın Maltepe’ye taşıyan yeni projesi Ritim İstanbul, modern mimarisi, sahip olduğu adalar manzarası alışveriş ve sosyal donatıları ile daire sahiplerine Anadolu Yakası’nda yeni bir yaşam tarzı sunuyor

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Süleyman Çetinsaya yeni yönetim sistemini değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yönetim sistemi değerlendirdi. Çetinsaya, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u tebrik etti.

Enka İnşaat yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Enka İnşaat, yönetim kurulu komitelerini seçti. Seçtiği üyelerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Ceylan İnşaat ‘Yılın Kurumsal Şirketi’ ödülünün sahibi oldu!

Ceylan İnşaat, Altın Badem Ödülleri’nden ‘Yılın Kurumsal Markası’ ödülüne layık görüldü. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Türkiye’nin en güzel beldelerinden biri olan Datça’da bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya Haberi

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, genel seçim sonuçlarının ardından bir değerlendirme yaptı. Dumankaya, ekonomik istikrarın sürmesini en büyük beklentileri olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "1 Kasım Genel Seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İş dünyası olarak ülkemizin elde ettiği kazanımların ve ekonomik istikrarın sürdürülmesi en büyük beklentimizdir. Milletimiz 1 Kasım seçimlerinde, yüksek bir katılımla, iradesini, 4 partili bir Meclis’ten yana kullanmıştır. Ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne sahip çıkma yönünde güçlü bir irade ortaya koymuştur.” 


Kurulacak hükümetin bu fırsatı iyi değerlendirmesi, en kısa zamanda barış ve ekonomik istikrarı yeniden hayata geçirdiğimiz bir döneme girmeliyiz. İnovasyon ve Ar-Ge’yi merkeze alan, bilgi ve teknoloji sistemleri odaklı, eğitimi öne çıkaran, yüksek katma değer odaklı projelerle ülkemizi daha ileriye taşımak için çalışmalıyız. Bir an...