30 / 04 / 2024

Ritim İstanbul Evleri'nde peşin ödemelere yüzde 10 indirim!

Ritim İstanbul Evleri'nde peşin ödemelere yüzde 10 indirim!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Ritim İstanbul

Dumankaya İnşaat’ın Maltepe’ye taşıyan yeni projesi Ritim İstanbul, modern mimarisi, sahip olduğu adalar manzarası alışveriş ve sosyal donatıları ile daire sahiplerine Anadolu Yakası’nda yeni bir yaşam tarzı sunuyor





Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Maltepe’de hayata geçirdiği projesi Dumankaya  Ritim İstanbul  ile Anadolu Yakası’nda yeni bir yaşam alanı inşa ediyor. Modern mimarisi, sahip olduğu adalar manzarası alışveriş ve sosyal donatıları ile daire sahiplerine teknoloji ve konforu bir arada sunan proje Maltepe’nin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.


Proje hakkında açıklama yapan  Dumankaya İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya: ““Ritim İstanbul, Maltepe’deki diğer konut projelerinden farklı olarak karma kullanım hedeflenerek tasarlandı. Bu özgün proje; ticaret, ofis ve konut fonksiyonlarını bünyesindeki kültür&spor tesisleriyle entegre ederek sadece yakın çevresine değil tüm kente kimlik katan bir “kentsel yaşam alanı” oluşturacak. 


Dumankaya olarak bu proje ile Maltepe’nin çehresini değiştirmeye hazırlanıyoruz. Bu çok seçkin projemizde de sunacağımız her ihtiyaca cevap verecek olan yaşam alanları ve sosyal donatıları ile Dumankaya İnşaat farkını Maltepe’de yaşatacağız” dedi.


Şehrin Ritmi Burada Her Şey Elinizin Altında

İstanbul’un gözde yerleşim merkezlerinden Maltepe’de E5 üzerinde yer alan ve ulaşım merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çeken Ritim İstanbul Projesi; Kartal İDO İskelesi’ne 3 km.  Marmaray  Tüp Geçit Projesi’ne 2 km, Kadıköy-Kartal Metro hattına ise 150 metre mesafede. Ritim İstanbul projesi tüm ulaşım alternatiflerine olan yakınlığı sayesinde şehirden kopmadan şehirle kolayca bağlanmanızı sağlıyor.


İki etap halinde inşa edilecek olan Ritim İstanbul, Maltepe’nin en merkezi yerindeki konumu, kule ve katlı blokları, açık alışveriş merkezi, Athletic-o Sports Club’ı, 37. katta yer alan eşsiz adalar manzaralı lüks restoranı ve kültür merkezini de içinde barındıran sosyal donatıları ile daire sahiplerini yüksek standartta ayrıcalıklar ile buluşturuyor. 


Dumankaya İnşaat tarafından geliştirilen akıllı ev teknolojileri sistemi “Dumankaya IQ” sistemine sahip projede daire sahipleri, “Dumankaya IQ” standart paketi ile güvenlikten otomasyona, aydınlatmadan iklimlendirmeye geniş bir yelpazeye sahip fonksiyonu tek bir noktadan kontrol edebiliyor. Ev içi aydınlatmaların ve duvar düğmelerinin uzaktan kumandası, evin herhangi bir odasından bir diğer odasındaki perdelere kumanda edilmesi, evden uzaktayken evdeki ısıtma ve klima sistemlerinin ayarlanabilmesi ve alarmın devreye alınabilmesi, “Dumankaya IQ”nun sunduğu konfor olanaklarından sadece birkaçı.


Projede 35-72 m2 arasında stüdyo, 60-122m2 arasında 1+1, 179-187m2 arasında 1+1 dblx , 

94-125m2 arasında 2+1, 160-212m2 arasında 2+1 dblx, 140-162 m2 arasında 3+1, 190m2 3+1 dblx 180m2 4+1 ve 356m2 5+1 Loft  daire gibi değişen büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor. 53-203 m2 arasında değişen  113 adet ticari ofis bulunmaktadır.


Ritim İstanbul minimal estetiğin en yeni yorumunu sergileyen mimarisi yanında proje büyüklüğü ile de Maltepe’nin en görkemli projesi niteliğini taşıyor.


0216 511 58 00

www.dumankaya.com

www.ritimistanbul.com


projeye sor



Geri Dön