13 / 05 / 2024

Dumankaya kampanyaları 2015

Dumankaya kampanyaları 2015

Dumankaya D planı uygulamaları, Dumankaya İnşaat’ın konut alımı sırasında ortaya çıkan tüketici beklentileri doğrultusunda hazırlandı. Kampanya kapsamında kira garantisi sunuluyor. Kampanya 3 projede geçerli olacak.

15 Temmuz sonrası konut kampanyalarıyla sektör toparlandı!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "15 Temmuz sonrası hükümetimizin teşvikleri ile inen faiz oranları, GYODER ve Emlak Konut’un kampanyalarıyla Ağustos ve Eylül ayında gayrimenkul sektöründe satışlarda toparlanma sağlandı." dedi.

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya’nın yeni ciro hedefi 750 milyon TL!

Gayrimenkul sektörünün cirosunu en çok artıran şirketi Dumankaya, sürdürülebilir, şeffaf ve yenilikçi iş modelleri ile 2015 yılında hedeflerine ulaşarak sektöre kattığı değerin yanında pek çok başarıya da imza attı.

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık 2015. Fiyatların 588 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen konutlar bulunuyor.

2015 Aralık konut kampanyaları!

1 Kasım seçimlerinin ardından ertelenen talebin alıma dönmesiyle konut satışları Aralık’ta atağa kalktı. Firmaların stokları eritmek için düzenlediği kampanyalar satışları hareketlendirdi.

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladılar!

Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzalandı. İşbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezon sonuna kadar devam edecek.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul projesinde 2015 yılının son fırsatı kampanyası başladı. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015!

Ritim İstanbul Rezidans'ta teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015 detayları...

Dumankaya Miks 2015 fifti fifti kampanyası!

Dumankaya Miks 2015 fifti fifti kampanyası kapsamında daire bedelinin yarısı geri ödeniyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje toplam 657 adet konuttan meydana geliyor.

Cityscape Fuarı'nda Dumankaya standını 2 bin kişi ziyaret etti!

CİTYSCAPE 2015 Dubai fuarında Türkiye'yi temsil eden Dumankaya İnşaat standını 2 bin kişi ziyaret ederken, Barış Dumankaya," Temaslarımız, yatırım olarak geri dönecek" dedi.

Konutta Kurban Bayramı kampanyaları 2015!

İnşaat firmaları projelerinde Kurban Bayramı'na özel ödeme ve fiyat avantajlarıyla kampanya başlattı. Peşinat öteleme, uygun fiyat ve cazip ödeme şekilleriyle projelerde bayram havası başladı...

Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015!

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği yeni kampanya ile daire bedelinin yarısını konut sahipleri, yarısını ise Dumankaya ödüyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015 detayları...

Dumankaya kampanyaları 2015 Haberi

Dumankaya kampanyaları 2015

Dumankaya D planı uygulamaları kapsamında çeşitli fırsatlar sunuluyor. D planı, Dumankaya İnşaat’ın konut alımı sırasında ortaya çıkan tüketici beklentileri doğrultusunda hazırlandı. 


Dumankaya D planı uygulamaları kapsamında 3 proje yer alıyor. Geçerli olacak projeler; Dumankaya Mozaik, Dumankaya Ritim İstanbul ve Dumankaya Hi-Fit.


Dumankaya D Planı basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


Dumankaya D planı

-Eskisini getir, yenisini götür

-Kira garantisi

-İade garantisi

-Ev güncelleme


Dumankaya İnşaat iletişim

Tel: 444 7 222

Web: http://www.dumankaya.com/

Esra Nur...