06 / 05 / 2024

dumankaya kartal

dumankaya kartal

DKY inşaat, yaklaşık 16 aydır süren çalışmalarının sonucunda yeni projelerini bir bir açıklamaya başladı. Tuzla'da ve Kartal'da ön talep toplayan DKY, Eylül'den sonra satışa çıkmaya hazır.

Dumankaya Sahil, 200 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor!

Dumankaya İnşaat, Kartal sahilde 200 milyon dolarlık yatırımla lüks bir projeye başlıyor. 100 konutluk 'Dumankaya Sahil' projesinde, dairelerin çoğu deniz manzaralı olacak...

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Ömer Dumankaya'dan yeni şirket!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

Dumankayalar, Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi'ne katılacak!

İbrahim ve Ali Dumankaya, “Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım” zirvesinde bölgenin geleceğini değerlendirecek. Kartal’a yatırım yapan inşaat şirketlerinin yöneticileri ile Kartal Belediyesi’nin bir araya geleceği zirve 2 Haziran'da gerçekleşecek.

Dumankaya Horizon

Teslimlerin hemen yapıldığı Dumankaya Horizon projesinde 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. Denize sıfır konumda yer alan Dumankaya Horizon projesi İstanbul Kartal sahilinde inşa edildi...

Horizon Rezidans Dumankaya satış fiyatları!

Horizon Rezidans Dumankaya satış fiyatları 785 bin 840 liradan başlıyor. Kartal sahilinde yükselen Dumankaya Horizon projesi bu yıl Nisan-Mayıs aylarında teslim edilecek...

Dumankaya Horizon projesi Kartal'a değer katıyor!

Kartal İstanbul’un en hızlı büyüyen ve yatırım vaadeden bölgesi olma yolunda hızla ilerliyor. Kentsel veya parsel dönüşüm altında ardı ardına projeler yükseliyor.

Kartal Horizon Residence fiyat listesi!

Kartal Horizon Residence fiyat listesi 2+1 dairelerde 785 bin 940 TL'den başlangıç gösteriliyor. Dumankaya Horizon projesinde 109 rezidans ve 22 mağaza yer alıyor...

Kartal Horizon Dumankaya satış ofisi!

Kartal Horizon Dumankaya satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dumankaya Horizon Residence'ta ev fiyatları 588 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kartal Dumankaya Horizon iletişim!

Kartal Dumankaya Horizon iletişim numarası 0216 306 49 68 olarak belirlendi. Teslimleri hemen gerçekleşen projede banka kredisiyle 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı!

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlenen proje Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Kartal Dumankaya Horizon adres!

Kartal Dumankaya Horizon adres bilgilerine göre proje, Kartal Kordonboyu Mahallesi Çilek Sokak'ta bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

dumankaya kartal Haberi

dumankaya kartal

DKY inşaat, yeni projelerini bir bir açıklamaya başladı. Tuzla'da ve Kartal'da ön talep toplayan DKY, Eylül'den sonra satışa çıkmaya hazır. 

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren DKY İnşaat, yaklaşık 16 aydır süren çalışmalarının sonucunda, projelerini bir bir ortaya koymaya başladı. 

Tuzla'daki Lokum Evler, Kartal'daki Deniz Yıldızı projelerinde ön talep toplamaya başlayan DKY , Kartal'daki bir diğer projesinde de inşaat aşamasına geldi. İbrahim Dumankaya Holding ve DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Eylül ayından itibaren bu projeleri satışa sunmaya başlayacaklarını söyledi. 

Lokum'a talep topluyor

DKY İnşaat, Yenisahra, Göztepe, Tuzla Aydınlı, Sultanbeyli, Maltepe ve Kartal'da olmak üzere 6 projeye hazırlandığını ve bu projelerin toplanı 2 bin 750 birimden oluşacağını açıklamıştı. Bu projelerden Kartal ve Tuzla'dakilerde ön talep aşamasına gelindi. 

Bu projelerden DKY İnşaat ve Metropolist...