05 / 05 / 2024

Dumankaya kocaeli

Dumankaya kocaeli

Dumankaya İnşaat Çayırova Projesi Hayata geçirdiği projeler ile gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarı taşıyan Dumankaya İnşaat, Çayırova bölgesinde 4.500 mutlu aileye ev sahipliği yapacak..

Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandığını hatırlattı..

Dumankaya Çayırova Projesi'nin imar değişikliği meclise taşındı!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Dumankaya arasındaki ‘imar kıyağı’ iddialarının araştırılması ve diğer belediyelerin bu tür şirketlerle iş ilişkilerinin ortaya çıkarılması için meclis araştırma komisyonu kurulmasını istedi

Dumankaya Çayırova Projesi için yapılan imar değişikliği mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kocaeli'nin Çayırova ilçesine bağlı bir mahalledeki imar değişikliğine ve FETÖ ile bağlantılı Dumankaya İnşaat'a ilişkin soru önergesi hazırladı.

Kocaeli Büyükşehir'den Dumankaya açıklaması!

Dumankaya Grubu’nun Çayırova’da yapmak istediği ve tartışmalara neden olan projesiyle ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. Büyükşehir Sözcü Gazetesi’nde çıkan haberi yalanladı.

Dumankaya Çayırova projesinde imar değişikliği mi yapıldı?

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde, Dumankaya Şirketi'nin 150 dönümlük arazide yapacağı inşaat için Nisan ayında imar değişikliği yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arazinin imarını değiştirerek 6 kat olan yüksekliği 12 kata çıkardı ve şirkete kolaylık sağladı.

Kocaeli Dumankaya Çayırova ön talep formu!

Kocaeli Gebze'de hayata geçecek Çayırova projesi 142 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Kocaeli Dumankaya Çayırova projesi için ön talep formu toplanıyor...

Kocaeli Dumankaya Çayırova iletişim!

Dumankaya İnşaat Kocaeli Gebze'de 20 bin kişilik konut projesini hayata geçiriyor. Dumankaya Çayırova projesi 4 bin 500 konutla Dumankaya'nın en büyük projeleri arasında yer alacak.

Dumankaya Çayırova Kocaeli!

Dumankaya İnşaat Kocaeli'de Dumankaya Çayırova projesini hayata geçiriyor. Projede 20 bin kişilik 4 bin 500 konutun yer alması planlanıyor. Dumankaya Çayırova Kocaeli detayları haberimizde yer alıyor...

Dumankaya'dan Kocaeli Çayırova'ya yeni proje!

Dumankaya İnşaat Çayırova Projesi Hayata geçirdiği projeler ile gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarı taşıyan Dumankaya İnşaat, Çayırova bölgesinde 4.500 mutlu aileye ev sahipliği yapacak..

Dumankaya İnşaat Çayırova telefon numarası!

Kocaeli Gebze'de hayata geçirilecek olan Çayırova projesi Dumankaya inşaat imzasını taşıyor. Stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri sunan Dumankaya Çayırova projesinin telefon numarası şöyle:

Dumankaya Çayırova iletişim!

Dumankaya İnşaat İzmit, Kocaeli, Gebze ve çevre illerde ev sahibi olmak isteyenler için dev bir projeye daha imza atıyor. Dumankaya Çayırova projesi iletişim bilgileri şöyle:

Dumankaya Çayırova satış ofisi iletişim!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilmeye hazırlanan Çayırova projesi Gebze'de yükseliyor. Kocaeli Çayırova'daki projede 4 bin 500 konut inşa edilecek. Projenin satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Gebze Dumankaya Çayırova projesi iletişim!

Kocaeli'ne bağlı Gebze'de kurulması planlanan Çayırova Konut projesi Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Gebze'deki 4 bin 500 konutluk projenin iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Dumankaya kocaeli Haberi

Dumankaya kocaeli

Dumankaya İnşaat, Kocaeli'nin en değerli bölgesinde yükselecek olan projesinde daire sahibi olmak isteyenlere kusursuz niteliklere sahip yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. İstanbul ve Kocaeli arasında, Gebze-Çayırova bölgesinde yar alan 142 dönümlük arazi üzerine kurulması planlanan proje, Dumankaya İnşaat'ın bugüne dek yaptığı en büyük konut projesi olacak. 


Gebze'de yatırım amaçlı konut projesi olgusuna da yeni bir soluk getirecek olan proje, konum itibariyle üniversite yerleşkeleri, sanayi merkezleri, kurumsal şirketler ve özellikle de bankaların teknoloji üslerine oldukça yakın bir noktada bulunuyor. Gebze-Çayırova hattında ve metropol hayatının kalbine uzanan bir noktada inşa edilmesi planlanan proje, daire sahibi olmak isteyenlerin şehrin tüm olanaklarına şehirden kopmadan ulaşmasını sağlayacak. Bu eşsiz proje ile bölgede çalışan fakat ikamet adresi olarak İzmit ve İstanbul'u tercih edenler için hem muhteşem...