23 / 07 / 2024

Dumankaya mağdurları tmsf

Dumankaya mağdurları tmsf

Bir grup, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen Dumankaya Grubu'ndan aldıkları evlerin inşaatının yeniden başlaması için eylem yaptı.

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Evim Mağdurları bir kez daha TMSF önünde! 54 bin Evim Mağduru tek ses tek yürek!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları bugün Şişli'de yer alan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde bir araya gelerek bir basın açıklaması yaptı. İşte Evim Mağdurları tarafından yapılan o basın açıklaması...

Evim Mağdurları bugün yeniden TMSF'ye gidiyor!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları bugün Şişli'de yer alan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde toplanıp basın açıklaması yapacak.

Evim Mağdurları 24 Ocak'ta yeniden TMSF'de!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları 24 Ocak 2022 tarihinde Şişli'de yer alan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde toplanacak.

Evim mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları, Şişli'deki  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde eylem yaptı. TMSF'den olumlu bir yanıt alamayan mağdurlar geceyi TMSF binası önünde geçirecek.

Evim Mağdurları yarın TMSF önünde toplanıyor!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları yarın Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu önünde toplanacak.

Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjde geldi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjdeyi verdi. İşte Gülal'ın Fi Yapı ile ilgili o açıklamaları...

Dumankaya Mozaik mağdurları TMSF’ye seslendi!

Evlerine bir türlü kavuşamayan Dumankaya Mozaik mağdurları TMSF yöneticilerine seslendi.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Konut mağdurlarından tabutlu eylem!

Esenyurt'ta 3200 dairelik siteden 10 yıl önce daire alan vatandaşlar şirket TMSF yönetimine geçince dairelerini teslim alamadılar. Mağdurlar siteye tabutla gelip seslerini duyurmak istedi. 

Ener Liva mağdurları mücadelelerine devam ediyor!

Kocaeli’de inşaatına başlanan ancak yapımı tamamlanamayan Ener Liva konut projesinin mağdurları, mağduriyetlerinin giderilmesi için proje sahasında bekliyor.

Fikirtepeli dönüşüm mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

Fikirtepeli kentsel dönüşüm mağdurları seslerini duyurmak için ‘Lekeye çivi çak’ kampanyası başlattı. Arsa ve konut sahibi 65 bin mağdur sorunlarının çözülmesini bekliyor.

Ener Liva mağdurlarından suç duyurusu!

Kocaeli’de hayata geçirilen Ener Liva konut projesinin mağdurları, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı ile neler yapabileceklerine dair görüş almak için bir araya geldi.

Dumankaya mağdurları tmsf Haberi

Dumankaya mağdurları tmsf

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Zincirlikuyu'daki TMSF binası önünde toplanan Dumankaya mağdurları, pankart açarak sloganlar attı. 

Grup adına konuşan Doğan Küçükkayıkçı, FETÖ soruşturması kapsamında durdurulan inşaat faaliyetlerinin halen başlamadığını belirtti.

Bu konuda vatandaşların da bilgi alamadığını söyleyen Küçükkayıkçı, şu şekilde konuştu.

''FETÖ örgütü ve destekçileriyle mücadele konusunda Sayın Cumhurbaşkanımız ve devlet kurumlarının gösterdiği iradenin sonuna kadar arkasındayız. Bu mücadele sürerken bir yandan da bu örgütten dolayı maddi ve manevi zarar görmüş bizim gibi mağdurlar da unutulmamalıdır. Yaşanan mağduriyetin giderilmesi için ilgili birimlerin gerekli hassasiyeti göstermelerini, projenin inşaat faaliyetlerinin ivedilikle başlatılarak daire sahiplerine teslim edilmesini arz ederiz. Aileler tamamı ödenmiş projelerinin bir an önce bitirilip evlerine girmeyi beklemektedir.''

- CHP'den destek

Basın açıklamasına destek veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel de 15 Temmuz...