13 / 05 / 2024

Dumankaya Miks satışları

Dumankaya Miks satışları

Dumankaya İnşaat’ın, Halkalı Atakent Bölgesindeki projesi Dumankaya Miks’te kalan 37 ticari alan 21 Mart 2015 tarihinde Saat 11.00’da Miks proje alanında gerçekleştirilecek ihale ile satışa sunulacak.

Dumankaya Miks'in değerlemesi yayınladı!

Küçükçekmece Halkalı 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında inşa edilen Dumankaya Miks projesinin değerleme raporu yayınladı

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Galatasaray sponsorluğu Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

Dumankaya Miks ve Batışehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamınd ahayata geçirilen Dumankaya Miks projesinin ve Batışehir projesinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı!

Miks Dumankaya Halkalı satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılan projesinde bloklar 23 ve 32 kat şeklinde yükseliyor. Miks Dumankaya Halkalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Dumankaya Miks satış fiyatları!

Dumankaya Miks satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Marmaray'a yakın konumda hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor.

Dumankaya Miks örnek ödeme planı!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Dumankaya Miks Residence İstanbul Halkalı'da yükseliyor. Proje fifti fifti kampanyasıyla satışlarına devam ediyor. İşte Dumankaya Miks örnek ödeme planı...

Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Teslimleri hemen yapılan Dumankaya Miks Halkalı 2 blok halinde yükseliyor. Projede daireler 218 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Dumankaya Miks fifti fifti modeli!

Dumankaya Miks fifti fifti modeli ile satışlarına devam ediyor. Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte konut seçenekleri yer alıyor.

Dumankaya Miks satış ofisi iletişim!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Dumankaya Miks satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0212 697 00 66 olarak belirlendi.

Dumankaya Miks satılık daire!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Dumankaya Miks Halkalı satış ofisi!

Dumankaya Miks Halkalı satış ofisi telefon numarası 0212 697 00 66. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede daire fiyatları 208 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Miks satışları Haberi

Dumankaya Miks satışları

13 Mart 2015, İstanbul – Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın, Halkalı Atakent Bölgesinde TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş işbirliği ile hayata geçirdiği projesi Dumankaya Miks’te kalan 37 ticari alan 21 Mart 2015 tarihinde Saat 11.00’da Miks proje alanında gerçekleştirilecek ihale ile satışa sunulacak.


Uzun yıllardır gelişimine devam eden ve modern şehircilik anlayışına uyumu ile dikkat çeken Halkalı Atakent bölgesi, yaşam kalitesi bakımından Avrupa Yakası’nın gözde bölgelerinden biri haline geliyor. Dumankaya Miks projesi de çok sayıda ticari ve konut projesinin bulunduğu ve dinamizmi ile, ülkemizin en büyük firmalarının da ilgi odağı olan bu bölgede hayata geçiyor. Avrupa Yakası’nın yaşam standardı yüksek bölgelerinden biri haline gelen Halkalı Atakent Bölgesi, birçok yerli ve yabancı araştırma kuruluşu tarafından İstanbul’da değer kazanacak...