14 / 05 / 2024

Dumankaya Natura sitesi

Dumankaya Natura sitesi

FETÖ’ye maddi destek sağladığı gerekçesiyle patronları tutuklanan ve tüm mal varlıklarına el konulan Dumankaya İnşaat’ın 3 yıldır yönettiği Tuzla’daki Natura sitesinin genel kurulunda tam anlamıyla arbede çıktı.

Dumankaya İkon'un 'şehir efsaneleri' web sitesi oldu!

Dumankaya'nın İkon projesinin şehir efsaneleri ''İkon hakkındaki şehir efsanelerini unutun!'' sloganıyla web sitesi oldu. 

Dumankaya Natura sitesinin genel kurulunda arbede yaşandı!

FETÖ’ye maddi destek sağladığı gerekçesiyle patronları tutuklanan ve tüm mal varlıklarına el konulan Dumankaya İnşaat’ın 3 yıldır yönettiği Tuzla’daki Natura sitesinin genel kurulunda tam anlamıyla arbede çıktı.

Başyaka Harita Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyaka Harita Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berk Başpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Turgut Özal Blok Dumankaya Miks Sitesi'nde kuruldu.

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları!

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları 204 bin TL'den başlayarak değişiyor. Dumankaya Mozaik Evleri'nde kampanya kapsamında peşinat ve taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor...

Dumankaya Ağustos'ta faizleri sabitledi!

Dumankaya İnşaat, Ağustos ayında müşterilerine yeni bir kampanya başlatarak, Dumankaya.com sitesi üzerinden Ritim İstanbul, hi-fit ve Flex Office projelerinde faizleri sabitledi. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Tuzla Dumankaya Adres Natura teslim tarihi!

Adres Natura Evleri İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Toplam 326 adet daireden meydana gelen proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor. İşte Tuzla Dumankaya Adres Natura teslim tarihi...

Magna Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Magna Mimarlık Limited Şirketi, Tuğrul Tale tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak, Dumankaya İkon Sitesi'nde kuruldu.

Natura Köpük Beton Uygulamaları Limited Şirketi kuruldu!

Natura Köpük Beton Uygulamaları Limited Şirketi, Hüseyin Avni Yılmaz tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de Pendik, Batı Mahallesi, Hat Boyu Caddesi, Pembe Hanım Sitesi'nde kuruldu.

Dumankaya Adres Natura Tuzla adres!

İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da inşa edilen Dumankaya Adres Natura Tuzla adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede yer alan 2+1 daireler 461 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Sancaktepe Mozaik Dumankaya fiyat!

Sancaktepe Mozaik Dumankaya fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. 799 daire ve 1 iş yerinden oluşan Dumankaya Mozaik Sitesi 64 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Dumankaya Mozaik Sitesi 'nde minimum 154 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe’de yeni projesine start veriyor. Birbirinden farklı renkleri, zıtlıkları, dokuları ve materyalleri bütün olarak bir arada sunacak olan ‘Dumankaya Mozaik’te 799 daire yer alacak.

Dumankaya Mozaik satış ofisi telefon!

Dumankaya Mozaik satış ofisi telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik Sitesi 'nde yüzme havuzu, dinlenme alanları, sauna,fitness center ve yürüyüş yolları bulunuyor...

Tuzla Dumankaya Adres Natura ödeme planı!

Tuzla Dumankaya Adres Natura ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dumankaya Adres Natura' da 148 metrekare 2+1 daireler 461 bin TL ' den satışa sunuluyor...

Dumankaya Natura sitesi Haberi

Dumankaya Natura sitesi

Tuzla Aydınlı’daki, TOKİ Yahya Kemal Anadolu Meslek ve Ticaret Lisesi’nde gerçekleşen genel kurula oldukça kalabalık bir kat maliki grubu katıldı.

FETÖ soruşturma süreciyle birlikte, yönetimine kayyum atanan Dumankaya İnşaat’ın görevlendirdiği kişiler, genel kurul salonuna kat maliklerini almak istemeyince daire sahipleri buna itiraz etti.

Üç yıldır kendilerinden yüksek aidat alındığından, sitelerinin son derece kötü yönetildiğinden, evlerinin değerinin düştüğünden şikayet eden kat malikleri, genel kurul kapısında gördükleri muameleye itiraz ettiler. İşte o anda karşılıklı olarak itişmeler ve bağırışmalar yaşandı.

Kat maliklerinin yoğun itirazı ve protestosu üzerine her iki taraf da salona polis çağırdı.

Ortalık biraz sakinleşince kat maliklerinin isteği yerine getirilerek salonun kapıları açıldı ve hepsi genel kurul salonuna alındılar.

Daire sahipleri içeride de ‘Divan’ seçimi yapılmadan genel kurulun başlatılmasına itiraz ederek her şeyin usulüne uygun...