05 / 05 / 2024

Dumankaya peşinat öteleme

Dumankaya peşinat öteleme

Dumankaya İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Dumankaya Ritim projesinde yer alan kampanyaya göre sıfır faizle 48 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Peşinatların ötelendiği projede avantajdan yararlanmak için son gün 31 Ağustos...

Dumankaya Mozaik'te 2017 yılına kadar taksiti-peşinatı pas geç!

Toplam 40 bin metrekare arsa alanına yayılan proje konum bilgisine göre TEM Otoyolu'na 8 dakika yakınlıkta yer alıyor. Dumankaya Mozaik'te 2017 yılına kadar taksiti-peşinatı pas geç....

Mai Residence Kartal'da peşinat öteleme imkanı!

KARTAL'DA yükselen Mai Residence'tan gayrimenkul almak isteyenler için Ramazan'a özel ödeme kolaylıkları sunan FerYapı, isteyenlere peşinatta öteleme imkanı da sunuyor.

Mai Residence’tan peşinat ötelemeli Ramazan kampanyası!

FerYapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da karlı yatırım yapmak isteyenlerin karşısına bu kez ‘Ramazan’ kampanyasıyla çıkıyor. FerYapı, Ramazan’da Mai’den daire almak isteyen yatırımcılara peşinat öteleme imkanı sunuyor.

Maltepe Ritim İstanbul'da sıfır peşinat, yüzde 12 indirim!

Dumankaya İnşaat, sektöründe müşterinin alım gücünü dikkate alarak hazırlanan kampanyalar arasında dikkat çekici bir kampanyaya imza attı. Maltepe Ritim İstanbul Projesi’nde 320 bin liradan başlayan fiyatlarda sıfır peşinat imkanı sunuluyor..

Dumankaya Mozaik'te 1.000 TL peşinat ve 1.726 TL'den başlayan taksitlerle!

İlk etapta bulunan dairelerin satışları sona eren Dumankaya Mozaik projesinde ikinci etap dairelerin satışları devam ediyor. Dumankaya Mozaik'te 1.000 TL peşinat ve 1.726 TL'den başlayan taksitlerle ödeme koşulları sağlanıyor.

Mai Residence'da peşinat ve taksitleri 12 ay sonra ödeyin!

Kartal Mai Residence'da 'Oturduğunuz Yerden Ödeyin' kampanyası başladı. Kampanya kapsamında peşinat tutarı ve kredi taksitlerini 12 ay öteleme fırsatını 120 ay 0,70 faiz oranı ile sunuluyor...

Dumankaya İnşaat 3 projesinde ödeme kolaylıkları sunuyor!

İstanbul'da gerçekleştirdiği Ritim İstanbul, Dumankaya Miks ve Hi-Fit projelerinde kampanya başlatan Dumankaya İnşaat; ev almak isteyenlere sıfır faiz, peşinat öteleme ve peşin ödemede indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Dumankaya İnşaat projelerinde yeni kampanya fırsatları!

İstanbul'da gerçekleştirdiği Hi-Fit, Dumankaya Miks ve Ritim İstanbul projelerinde kampanya başlatan Dumankaya İnşaat; ev almak isteyenlere sıfır faiz, peşinat öteleme ve peşin ödemede indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Dumankaya'dan dumanı üstünde kampanya!

Dumankaya'dan dumanı üstünde kampanya. İstanbul'da gerçekleştirdiği 3 projede kampanya başlatan Dumankaya İnşaat; ev almak isteyenlere sıfır faiz, peşinat öteleme ve peşin ödemede indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Dumankaya Halkalı Konsept'te sıfır peşinat, sıfır faiz!

Dumankaya Halkalı Konsept'te sıfır peşinat, sıfır faizle ödeme olanakları sunuluyor. Dumankaya Halkalı Konsept Evleri'nde 2+1 dairelerin fiyatları 329 bin 360 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Konsept Halkalı'da faiz ve peşinat sıfırlandı!

Dumankaya'nın sunduğu yeni kampanya ile daire sahibi olmak isteyenler, 84 bin TL'ye varan indirim fırsatları ile sıfır faiz ve sıfır peşinat gibi farklı ödeme alternatiflerinden de yararlanabiliyor...

Dumankaya Ritim İstanbul ödemeleri! Sıfır peşinat, sıfır faiz!

Dumankaya Ritim İstanbul ödemeleri sıfır peşinat ve sıfır faizle yapılıyor. Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe'de konut fiyatları 176 bin 880 TL'den, ofis fiyatları 259 bin 600 TL'den başlıyor...

Konsept Halkalı'da peşinat teslimde! 197 bin 700 liraya!

Konsept Halkalı 'da fiyatlar 197 bin 700 liradan başlıyor. Dumankaya Konsept Halkalı projesi kapsamında, yüzde 8 az öde, peşinat teslimde ve taksit öteleme kampanyaları bulunuyor.

Dumankaya peşinat öteleme Haberi

Dumankaya peşinat öteleme

İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde inşa edilen Dumankaya Ritim, 863 rezidans, 253 home ofis, 114 adet ofis olmak üzere toplam 1.373 bağımsız birimden oluşuyor.


Peşinatların ödemelerine 2015 yılında başlanacak olan Dumankaya Ritim Evleri'nde yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor. Proje, Dumankaya İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. 


Sıfır faizle 48 aya kadar taksitlendirme yapılan Maltepe Dumankaya Ritim projesinde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1, 2 oda 1, 3 oda 1, 4 oda 1, 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. 



İlk etapta yer alan dairelerin hemen teslim edildiği Dumankaya Ritim Maltepe'de yer alan konutların alanları 43 metrekare ile 356 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Peşin öteleme avantajının bulunduğu Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul; otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, fitness merkezi gibi sosyal...