07 / 05 / 2024

Dumankaya projeleri dubai

Dumankaya projeleri dubai

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2014 fuarına katılım gösterdi. Projelerini, videolar ve proje maketleri ile interaktif bir şekilde anlatan Dumankaya İnşaat’ın fuardaki standı oldukça ilgi gördü.

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldı!

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldığını ifade eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya’nın inşaat projeleriyle ilgili sıkıntıyı anlattı; "Projeleri tamamlayacak olan Alman firmanın ofisini PKK’lılar bastı. Dumankaya ailesi de şirketi tehdit etti"...

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Dubai One Palm'daki dairenin fiyatı rekor kırdı!

Cityscape Global sona erdi. Dubai World Trade Center’da düzenlenen fuarda, standart konut projeleri değil, içinde göletlerin olduğu büyük çaplı projeler öne çıktı.

Nivo Projeleri Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Cathay Group, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy Projeleri’ni, 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’de gerçekleşen Cityscape Dubai’de tanıttı.

Türk projeleri Dubai’de boy gösterdi!

Emlak Konut’un 50, Artaş’ın 11, Tahincioğlu’nun 2 ve Katay’ın bir marka projeyle katıldığı Dubai Cityscape Global 2017’de, Türk firmalarına yabancı ilgisi ilk günden başladı.

AGÜ İnşaat Bölümü öğrencilerinden Dubai’ye teknik gezi!

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yapı Kulübü’nün, Dubai ve Abu Dhabi’ye düzenlediği teknik gezide, İnşaat Bölümü öğrencileri, yapılan projeleri yerinde inceledi.

Dumankaya projeleri ülkemizi kalkındırmaya devam edecek!

Dumankaya Ailesi’nin büyüğü İbrahim Dumankaya, Rize programı kapsamında Rize Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninin akabinde Ridos Otel’de gerçekleştirilen yemeğe katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Dumankaya Fikirtepe ve Gebze projeleri yeni yılda satışta!

Dumankaya İnşaat, 2016 yılı içerisinde Fikirtepe projesini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Gebze'deki projeyi ise 2016'nın son çeyreğine hazırlayan Dumankaya, her iki projenin de çalışmalarına devam ediyor...

Dumankaya'dan ev almak sıfır zahmetli!

Sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, Maltepe’deki Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projeleri için ‘sıfır zahmetli’ kampanya başlattı.

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanyası başlattı!

Sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, Maltepe’deki Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projeleri için ‘sıfır zahmetli’ kampanya başlattı. Kampanyada, 60 ay sıfır faiz ve peşin alımda yüzde 12 indirim dikkat çekiyor.

Dumankaya'dan 60 ay sıfır faiz kampanyası!

Dumankaya İnşaat Anadolu yakasında yer alan Ritim İstanbul ve Mozaik projeleri için müşterilerine zahmetsiz bir teklif sunuyor.

Dumankaya projeleri dubai Haberi

Dumankaya projeleri dubai

Lansmanını ilk kez Dubai’de yaptığı hi-Fit Apart Kule projesi ile ilgili ayrıntılarını yatırımcılar ile paylaşan Dumankaya İnşaat; bu lansmanın yanı sıra, 23 Eylül’de son bulan fuarda Dumankaya Horizon, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Miks, hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerinin de tanıtımını gerçekleştirdi. 

Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırma misyonu ile hareket eden bir şirket olarak İstanbul’un marka değerine ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlama anlayışıyla proje geliştiren Dumankaya İnşaat’ın projelerine bölgesel ve uluslararası pek çok yatırımcı büyük bir ilgi gösterdi.  

Dumankaya İnşaat, fuardaki standında özel bir konuk da ağırladı. Fuar sırasında Dumankaya İnşaat’ın Cityscape Global 2014 fuarındaki standına gelerek onurlandıran Türkiye Cumhuriyeti Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan, bir süre Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri ile konuşarak Dumankaya projeleri hakkında bilgi aldı.


Cityscape Global...