24 / 07 / 2024

dumankaya referans yeni yıl kampanyası

dumankaya referans yeni yıl kampanyası

Referans Puan Sistemi ile tanıdıklarınızı ev sahibi yaptığınızda kazandığınız puan kadar puan yeni yılda Dumankaya İnşaat'tan hediye...

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Referans Beşiktaş satışa çıktı! Kiler GYO'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş satışa çıktı. Merakla beklenen projede toplam 293 konut yer alacak.

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Referans Beşiktaş'la İstanbul'un kalbine 293 yeni konut geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 TL'ye mal olacak.

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Ömer Dumankaya'dan yeni şirket!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu.

Dumankaya Ritim Ofis'te yeni yıl kampanyası!

Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler için sunduğu Ocak ayına özel yeni yıl kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde yaşamak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya yeni kampanya yaptı!

DUMANKAYA İnşaat, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde yeni kampanya başlattı. Projelerde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor.

Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik'te yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya İnşaat'ın yeni finansman modeli sektörde bir ilk!

DUMANKAYA İnşaat, yeni finansman modeli "Fifti-Fifti" ile sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dumankaya İnşaat Başkan Vekili Barış Dumankaya model ile konut sektöründeki satın alma süreçlerine yepyeni bir boyut kazandıracaklarının altını çizdi.

Dumankaya'dan gayrimenkul sektörüne yeni ödeme modeli!

Gayrimenkul sektörüne yeni bir ödeme modeli daha kazandırıldı. 'Fifti-fifti' modeline göre müşteri bedelin yarısını ödeyecek, kalan yarısını ise Dumankaya karşılayacak. Daire, 10 yıl boyunca sahibine getiri sağlayacak.

Dumankaya'dan yeni Fifti- Fifti kampanyası!

Dumankaya, yeni satın alma modeli 'Fifti-Fifti'yle üç projesinden konut alan tüketicinin ödeyeceği parayı yarı yarıya paylaşıyor. Yani 300 bin liralık ev, tüketiciye 150 bine geliyor. Bunun karşılığında ise, Dumankaya evi 10 yıl işletiyor.

dumankaya referans yeni yıl kampanyası Haberi

dumankaya referans yeni yıl kampanyası

Dumankaya Proje Tanıtım ve Deneyim Merkezine yönlendireceğiniz her referans ilgilendiği proje hakkında satış danışmanlarından bilgi alması durumunda size 15 puan kazandırıyor. 


Ayrıca, Dumankaya İnşaat projelerinden referansınız ile konut alımı yapılması ve alınan konutun satış sözleşmesinin yapılması durumunda her 10 bin liralık ciro için 15 puan kazanıyorsunuz. 


Yeni yıl kapsamında gerçekleştirilen kampanyada kazandığınız puan kadar puan da Dumankaya'dan size hediye...