04 / 05 / 2024

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurları

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurları

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, TMSF'nin çalışmaları ve hedefleriyle ilgili konuştu. Gülal, ''Dumankaya ve Fi Yapı'da 8 bine yakın mağdur söz konusu. Bu mağduriyetleri giderme konusunda da çalışıyoruz'' dedi.

Fi Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fi Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cankaya tarafından kuruldu.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya ortaklığında kuruldu.

Yapmayana ceza! Yürürlüğe girdi

Alışverişlerde fatura ve fiş vermeyenler için uygulanan cezalarda caydırıcılığı artıracak yeni düzenleme yürürlüğe sokuldu.

Fi Tower Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fi Tower Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de Feyza Önder tarafından kuruldu. 

Fi Harita Mühendislik Planlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fi Harita Mühendislik Planlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan İslam tarafından kuruldu.

Garanti belgeleri ve servis fişlerinde yeni dönem!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, mevcut durumda kağıt üzerinde yazılı olarak tüketicilere verilmesi zorunlu olan garanti belgelerinin ve servis fişlerinin artık elektronik ortamda da sunulmasına olanak sağlandığını bildirdi.

Muhiddin Gülal: Dumankaya ve Fi Yapı'nın 8 bin mağduru var!

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, TMSF'nin çalışmaları ve hedefleriyle ilgili konuştu. Gülal, ''Dumankaya ve Fi Yapı'da 8 bine yakın mağdur söz konusu. Bu mağduriyetleri giderme konusunda da çalışıyoruz'' dedi.

TMSF'den Dumankaya açıklaması!

TMSF Başkanı Muhittin Gülal, TMSF kayyumunda yönetilen Fi Yapı, İnanlar ve Dumankaya olmak üzere üç inşaat şirketi olduğunu söyleyerek, burada bu şirketlerden daire alanların mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında çalışma başlattıklarını söyledi.

Akfa Holding ve Fi Yapı soruşturmasında 84 kişiye dava!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla kayyum atanan Akfa Holding ve Fi Yapı'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 84 kişiye dava açıldı.

Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetler giderilmek üzere!

8 bin 146 kişi mağdur var! FETÖ olayları nedeniyle el koyulan inşaat şirketlerinden konut alan 8 bin 146 kişinin mağdur olduğunu söyleyen TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetlerin giderilmek üzere olduğunu ifade etti.

Garip Adası'na 150 milyon Euro'luk proje!

8 bin kişinin mağdur olduğu Dumankaya ve Fi Yapı’daki yarım kalan projelerin tamamlanması için TMSF’nin kontrolünde Alman Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla el sıkışıldı. Garip Ada’yı alacak olan Alman konsorsiyum, projelerin tümünü 2.5 yılda bitirmeyi planlıyor. 

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurları Haberi

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurları

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, "Devraldığımız günden bugüne TMSF tarafından yönetilen şirketlerde bir irtifa kaybı olsun istemiyoruz. Biz bu şirketlerin sahiplerini hukuk kuralları çerçevesinde en ağır şekilde cezalandıralım ancak şirketleri cezalandıramayız. Şirketlerimiz milli servet. Bu şirketler katma değer üretmeye istihdam yaratmaya devam edecekler." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı'ndan Ergün Haktanıyan'ın haberine göre; Gülal, TMSF'nin çalışmaları ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bünyelerinde bulunan şirketlere, devraldıkları andan itibaren milli servet gözüyle baktıklarını söyleyen Gülal, şirketlerde bir gerileme öngörmediklerini, bu şirketlerle katma değer üretmeye ve istihdam oluşturmak için çalıştıklarını kaydetti.

"Usulsüz devirlerle ilgili olarak hemen hemen dünyanın her yerinde hukuki mücadele veriyoruz." diye konuşan Gülal, "Her yerde yürüttüğümüz bir hukuki mücadele var. Türk Cumhuriyetleri, Balkanlar, Amerika'da var ve bunu profesyonel bir ekiple takip ediyoruz. İyi neticeler alıyoruz. Birçoğu...