06 / 05 / 2024

dumankaya ve yapı konut

dumankaya ve yapı konut

Yatırımını ve yönetimini gerçekleştirdiği Prime Mall alışveriş merkezlerinin yanı sıra Dumankaya ve Yapı Konut İnşaat ortaklığında hayata geçecek olan 'Ritim İstanbul' projesi için kiralama ve yönetim hizmeti sağlayacak.

Muhiddin Gülal: Dumankaya ve Fi Yapı'nın 8 bin mağduru var!

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, TMSF'nin çalışmaları ve hedefleriyle ilgili konuştu. Gülal, ''Dumankaya ve Fi Yapı'da 8 bine yakın mağdur söz konusu. Bu mağduriyetleri giderme konusunda da çalışıyoruz'' dedi.

Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetler giderilmek üzere!

8 bin 146 kişi mağdur var! FETÖ olayları nedeniyle el koyulan inşaat şirketlerinden konut alan 8 bin 146 kişinin mağdur olduğunu söyleyen TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetlerin giderilmek üzere olduğunu ifade etti.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına müjde!

Dumankaya ve Fi Yapı ile ilgili bugün önemli bir gelişme yaşanıyor. Her iki şirketin yarım kalan konut projelerinin tamamlanması için Alman firması ile bugün saat 16:00'da imzalar atılıyor...

Dumankaya ve Fi Yapı'ya Almanlar talip!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, kayyum atanan 985 şirketten, en üzüntü veren şirketlerin Dumankaya ve Fi Yapı olduğunu açıkladı. 

Dumankaya ve Fi Yapı satılacak mı?

TMSF Başkanı Gülal, gayrimenkul şirketlerinden Dumankaya ve Fi Yapı'nın satışının da masada olduğunu açıkladı. Gülal, "Uluslararası firmayla görüşme halindeyiz. Onlar bitmemiş inşaatları tamamlayarak mağduriyetleri giderecek. Satışı da henüz taslak halinde" dedi.

BYS İnşaat Organizasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYS İnşaat Organizasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin Akyol tarafından 40 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Halk Caddesi'nde kuruldu.

Şanlıurfa Eyyübiye'de yol açma ve yapım çalışmaları sürüyor!

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dâhilinde yeni yol açma ve yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Vera Emlak İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Emlak İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Temel Barış Durmuş ve Özcan Arı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Avcılar, Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Uzunlar Proje ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Proje ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Servet Uzunlar tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Özyurt Sokak'ta kuruldu.

Kolay İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolay İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi, 35.Sokak'ta kuruldu.

Salacak İnşaat ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salacak İnşaat ve Yapı Ticaret Limited Şirketi, Necdet Boler tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Üsküdar, Sultantepe Mahallesi, Selmanipak Caddesi' nde kuruldu.

Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi, Harun Karadağ, Ferhat Özdemir, Kemal Irmak ve İsmail Öz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

dumankaya ve yapı konut Haberi

dumankaya ve yapı konut

Dünya genelinde 15 ülkede faaliyet gösteren ve 2007 yılından beri Türkiye'de Prime Mail İskenderun, Prime Mail Antakya ve Prime Mail Gaziantep alışveriş merkezlerinin sadece yatırımını yapmakla kalmayıp, tüm yönetimini de üstlenen Prime Development, sahip olduğu tecrübe ve birikimini farklı yatırımcılara ait projelerde; proje-konsept geliştirme, mimari danışmanlık, kiralama, yönetim hizmetleri olarak sektöre sunuyor. 


Dumankaya İnşaat ve Yapı Konut ile gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde Ritim İstanbul projesinin işlevsel konsept geliştirme, mimari danışmanlık, kiralama, yönetim hizmetini üstleniyor. Ayrıca Dumankaya tarafından, Kartal sahil yolunun en prestijli butik projesi olarak gerçekleştirilen "Horizon" projesi için işlevsel konsept geliştirme, kiralama ve yönetim danışmanlığı yapacak. 

Yatırım ve işletmesini yaptığı üç alışveriş merkezinde 500'den fazla kiracısı ile sağladığı uyumlu çalışma ve iletişim dengesi ile sektörde yenilikçi bir süreç başlatan, yatırımcı reflekslerini...