01 / 05 / 2024

Dumankaya vergi

Dumankaya vergi

Dumankaya İnşaat, kurumsal şeffaf finansal bilgileri ile yine rekor düzeyde vergi ödemesi gerçekleştirdi. Bu kapsamda Dumankaya, 2014 yılında yüksek oranda ödediği vergi ile İTO tarafından takdir beratına layık görüldü.

Dumankaya'ya İTO'dan takdir!

Dumankaya İnşaat, kurumsal şeffaf finansal bilgileri ile yine rekor düzeyde vergi ödemesi gerçekleştirdi. Bu kapsamda Dumankaya, 2014 yılında yüksek oranda ödediği vergi ile İTO tarafından takdir beratına layık görüldü.

Dumankaya İnşaat Fortune 500 Türkiye listesinde 224. sırada!

Dumankaya İnşaat, en büyüklerin belirlendiği Fortune 500 Türkiye listesinde 224. sıraya yerleşti. Şirket, faiz ve vergi öncesi kazananı yüzde 886,2 artırarak 'En Hızlı Büyüyen Şirketler' listesinde kazancını en çok artıran 5. şirket oldu.

Uğur Dumankaya: Toprak rantı vergilendirilsin!

Uğur Dumankaya toprağın sermaye birikim sürecinde önemli bir araç haline geldiğine dikkat çekerek, "Türkiye'de, tarımsal toprak parçasının kent toprağına dönüşümü ile oluşan ranttan vergi alınmalı" dedi...

İnşaat sektörü, konutta vergi yükü olduğundan yakınıyor!

İnşaat sektörü, vergi yükünden şikayetçi. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya da vergi oranlarının yanında konut bedelinin yüzde 13'üne varan tapu hara ve resim uygulandığından dert yanıyor.

İnşaat sektörünün vergi denetimi için uzman ekip kurulacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi incelemelerinde etkinliği artırmak amacıyla uzman ekipler oluşturuyor

Dumankaya Adres Botanik'te 47 bin TL'ye! 360 TL taksitle!

Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Dumankaya Adres Botanik'te fiyatlar 47 bin TL'den, taksitler 360 TL'den başlıyor

Dumankaya Mobil, 3G Teknoloji Hizmeti ile CeBIT'te

Dumankaya İnşaat, bugüne dek internet üzerinden sunduğu hizmeti 3G teknolojisi ile mobil cihazlara da taşıyor

Dumankaya Adres, 900 kişiyi ev sahibi yaptı!

Dumankaya, "doğru zamanda doğru proje" ile krizde de konut satışı gerçekleştirdi

Dumankaya Mobil Bakırköy İDO İskelesi'nde!

Dumankaya Mobil, 2 gün süreyle Bakırköy İDO İskelesi'nde Dumankaya projelerinin tanıtımını yapacak

Dumankaya, TIR'la konut pazarlayacak!

Dumankaya İnşaat, Almanya'da özel olarak üretilen TIR'la müşterisinin ayağına giderek projelerini tanıtacak ve TIR'da satış yapacak

Bahadır Özbek:Vergi indiriminde ciro 2 kat arttı

Vergi indiriminin satışları olumlu etkilediğini belirten Bahadır Özbek, son 15 günde cironun 2 kat arttığını söyledi

Vergi indirimleri son erdi!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek vergi indirimlerinin sona erdiğini açıkladı

"Dumankaya Mobil" İstanbul yollarında!

Dumankaya Mobil İstanbul'un birçok noktasında Dumankaya İnşaat'ın yenilikçi uygulamaları ve projelerinin tanıtımını yapacak

Dumankaya vergi Haberi

Dumankaya vergi

Dokunduğu her paydaşı için değer üreten, gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu Dumankaya İnşaat, kurumsal şeffaf finansal bilgileri ile yine rekor düzeyde vergi ödemesi gerçekleştirdi. Bu kapsamda Dumankaya, 2014 yılında yüksek oranda ödediği vergi ile İstanbul Ticaret Odası tarafından takdir beratına layık görüldü.


2014 yılı vergi rakamları değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından İstanbul Ticaret Odası tarafından, 2014 yılında yüksek düzeyde Kurumlar Vergisi ödeyen Dumankaya İnşaat’ı Altın Plaket ile ödüllendirdi ve Takdir Beratı ile takdir ve şükranlarını iletti.


Konu ile ilgili konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya şunları söyledi: “Dumankaya olarak faaliyet gösterdiğimiz alanlarda dokunduğumuz her paydaşımız için değer üretmeye ve Dumankaya’nın değer sermayesini artırmaya büyük önem veriyoruz. Yarım asrı aşan bu kurumun her bir çalışanı olarak bu çaba için çok büyük bir...