16 / 06 / 2024

dumankaya vizyon ofis

dumankaya vizyon ofis

Dumankaya'nın Kartal'daki yeni projesi 'Dumankaya Vizyon'da 340 daire bulunacak. Rezidans hizmetlerinin verileceği projede fiyatlar henüz belli olmadı..

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

RE/MAX İkon, Kuriş Kule’nin 2. el satış-kiralama yetkisini aldı!

Ofisim İstanbul, Hukukçular Towers projelerinin 2. El yetkilerini alıpi doluluk oranını yüzde 100 ‘e yaklaştıran RE/MAX İkon; şimdi de Maltepe – Kartal bölgesinin en vizyon ofis projesi Kuriş Kule’nin 2. El Satış & Kiralama yetkisini aldı.

Dumankaya Ritim Ofis'te yeni yıl kampanyası!

Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler için sunduğu Ocak ayına özel yeni yıl kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde yaşamak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Horizon Residence 2 bloktan oluşuyor. Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Dumankaya Horizon ofis fiyatları!

Dumankaya Horizon ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet daire ile 22 adet ticari birim yer alıyor.

Dumankaya İnşaat CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı!

Dumankaya İnşaat yabancıları markajına aldı. Satışlarının yüzde 35'ini yabancı yatırımcıya yapan şirket, CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı.

Dumankaya Flex Ofis'te 70 ofis sahibini bekliyor!

Dumankaya'nın Bahçeşehir'de inşa ettiği "Flex Office Bahçeşehir" projesini tercih ediyor. Ramazan kampanyasının da devam ettiği projede son 70 ofis sahiplerini bekliyor.

Dumankaya Flex Ofis satılık!

Dumankaya Flex Ofis satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Home ofis konsepti ile hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.

Dumankaya Vizyon Bulvar'ın ofisleri satışta!

Kartal'da inşa edilen Dumankaya Vizyon Bulvarda ofisler metrekaresi 6 bin liradan satışa çıktı. Yoğun ilgi gördüğü belirtilen, 45 metrekare ile 205 metrekare arasında değişen iş alanlarına sahip proje, Adalet Sarayına yakınlığı ile dikkat çekiyor..

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi açıldı!

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi, Ali Serdar Özbabacan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Dumankaya Vizyon İş Merkezi'nde kuruldu.

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Kılıçoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Kartal, Dumankaya Vizyon A2 Blok'ta kuruldu.

DKY İnşaat’ın ‘LOKUM’ gibi fırsatları bayramda da devam ediyor!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığında hayata geçirilen Lokum Evler projesinin satışına bayramda da devam edilecek. Dumankaya Vizyon satış ofisi projeye gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bayramın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak...

İlkkan İnşaat Turizm Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkkan İnşaat Turizm Metal Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Fırat Kaya tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Esentepe Mah. Milangaz Cad. No:77 Dumankaya Vizyon A2 Blok K:5 D:19 Kartal - İstanbul...

dumankaya vizyon ofis Haberi

dumankaya vizyon ofis

Dumankaya İnşaat'ın Kartal'da inşa edeceği Dumankaya Vizyon projesi, 33 katlı ve 24 katlı iki rezidans bloğu ile 18 katlı bir ofis bloğundan oluşacak. Mimarisi, Tago Mimarlık tarafından yapılan proje, 20 bin metrekare üzerinde konumlandırılacak. Kartal E-5 üzerinde inşa edilecek Dumankaya Vizyon'da blokları birbirine bağlayan "U" şeklinde üç katlı bir alt birim de yer alacak. Bu alt birimin giriş katında mağazalar ile bir hipermarket, üst iki katta ise restoran, kafeteryalar ve ofisler bulunacak. Toplam 340 rezidansın olacağı Dumankaya Vizyon, bölgenin en yüksek binaları olmayı hedefliyor. Dört farklı dairenin yer alacağı projede, stüdyo daireler...