03 / 05 / 2024

Dumankaya Vizyon ofisleri

Dumankaya Vizyon ofisleri

Dumankaya Vizyon'un ofis ve ticari alan ünitesi Vizyon Bulvar son kiralamalar ile bölgenin yeni çekim merkezi oldu. Projede ticari alanlar 50 ila 5 bin 500 metrekare arasında değişiyor...

Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Dumankaya Horizon Residence 2 blok halinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 109 adet konut ve 22 adet ticari birim bulunuyor. Peki Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Dumankaya Vizyon Bulvar'ın ofisleri satışta!

Kartal'da inşa edilen Dumankaya Vizyon Bulvarda ofisler metrekaresi 6 bin liradan satışa çıktı. Yoğun ilgi gördüğü belirtilen, 45 metrekare ile 205 metrekare arasında değişen iş alanlarına sahip proje, Adalet Sarayına yakınlığı ile dikkat çekiyor..

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi açıldı!

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi, Ali Serdar Özbabacan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Dumankaya Vizyon İş Merkezi'nde kuruldu.

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Kılıçoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Kartal, Dumankaya Vizyon A2 Blok'ta kuruldu.

Vizyon Taşınmaz Değerleme şube sayısını 8’e çıkardı!

Vizyon Taşınmaz Değerleme artık İstanbul, Ankara ve İzmir Bölge Müdürlüklerine ilave olarak Bursa, Antalya,Trabzon, Adana ve Malatya şube ofisleri ile müşterisine hizmet verecek… Böylelikle firmanın şube sayısı 8'e çıkmış oldu.

DKY İnşaat’ın ‘LOKUM’ gibi fırsatları bayramda da devam ediyor!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığında hayata geçirilen Lokum Evler projesinin satışına bayramda da devam edilecek. Dumankaya Vizyon satış ofisi projeye gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bayramın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak...

İlkkan İnşaat Turizm Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkkan İnşaat Turizm Metal Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Fırat Kaya tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Esentepe Mah. Milangaz Cad. No:77 Dumankaya Vizyon A2 Blok K:5 D:19 Kartal - İstanbul...

BŞ Dış Ticaret Makina İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BŞ Dış Ticaret Makina İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Bahadır Şentürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da Kartal Dumankaya Vizyon'da kuruldu.

Sahara Peyzaj Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sahara Peyzaj Tasarım İnşaat Limited Şirketi, Barış Yıldırım, Yeşim Yıldırım tarafından 14 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Temmuz'da Kartal, Esentepe Mahallesi, Dumankaya Vizyon'da kuruldu.

Deniz Yıldızı Kartal adres bilgileri!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Deniz Yıldızı Kartal adres bilgileri şu şekilde: Dumankaya Vizyon Esentepe Mahallesi. E-5 Yanyol Milangaz Caddesi No:77 Kartal / İstanbul..

Dumankaya projelerinde 60 ay sıfır faiz avantajı için son 5 gün!

Dumankaya İnşaat projelerinde geçerli olan 60 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme kampanyası için son gün 30 Haziran 2014 olarak belirlendi. Sıfır faiz avantajından yararlanmak isteyenler 30 Haziran'a kadar satış ofisleri ile iletişime geçebilir...

Dumankaya İnşaat projelerindeki ticari üniteleri satışa çıkardı!

Dumankaya İnşaat, projelerindeki ticari birimleri satışa çıkardı. Adres projeleri, Flex, Cadde ve Trend projeleri, Vizyon, Modern ve Modern Vadi, Miks ve Konsept Halkalı projelerindeki ticari gayrimenkuller satışa sunuldu.

Dumankaya'nın dükkanları yüzde 12 indirimle satışta!

Dumankaya İnşaat, Anadolu ve Avrupa yakasında hemen teslim edilecek, inşaatı devam eden projelerindeki ticari üniteler için kampanya başlattı. Dumankaya Vizyon'da A sınıfı ofisler 256 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Dumankaya Vizyon ofisleri Haberi

Dumankaya Vizyon ofisleri


Dumankaya İnşaat’ın Kartal kentsel dönüşüm bölgesi içerisinde yer alan ve dünyanın en büyük Adliye Sarayına yürüme mesafesinde hayata geçirdiği Dumankaya Vizyon'un ofis ve ticari alan ünitesi Vizyon Bulvar son kiralamalar ile bölgenin yeni çekim merkezi oldu.


Adliye Sarayı ile komşu olması ve bölgede yer alan organize sanayi bölgelerine yakınlığı ile bölgenin yeni cazibe merkezi haline gelen Dumankaya Vizyon Bulvar Kartal’ın ticari üniteleri uluslararası firmaların yanı sıra seçkin firmalar tarafından da tercih edildi.


Yakın geleceğin yatırım merkezi olması gözüyle bakılan Kartal’ın kalbinde yer alan projede U.N. RO-RO İşletmeleri’nden sonra ABB Elektrik, Söylemez Hukuk, Ergaz, ZET Teknoloji, Alemdar Gayrimenkul, Migros, Piatto Restaurant ve VİA Mali Müşavirlik de yerlerini aldılar. Dumankaya Satış Ofisi’nin de ticari alanda hizmet vermeye başladığı proje, farklı markalarla ile birlikte bölgeye yeni bir soluk...