21 / 05 / 2024

dumankayanın son kampanyası

dumankayanın son kampanyası

DUMANKAYA İnşaat, hayata geçirdiği projelerinde müşterilerine ödeme kolaylıkları, taksit imkânları ve indirim oranları gibi yıl sonuna özel fırsatlar sunuyor. Daire sahibi olmak isteyenlere, peşin ve vadeli satışlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor...

Chery'den son 2 gün uyarısı! Hem 2024'ün 4. kampanyası hem de Omoda 5  Tiggo, ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları şaşırttı!

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan ve satışlarını her geçen gün daha da artıran otomotiv devi Chery, yılın 4. kampanyasını da duyurdu. Hem Tiggo, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları hem de yeni kampanya detayları otomobil sahibi olmak isteyenleri de şaşırttı...

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

Türksat Kablonet’ten yılın internet kampanyası! 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internetiniz olsun

Türksat Kablonet, yılın son tarifsiz internet kampanyasını duyurdu. Sizde 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internete sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

Koltuk takımınız eskidiyse, bu kampanya tam size göre! Bellona’dan Yılın Son Kampanyası! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Bellona Mobilya, yılın bitmesine sayılı günler kala 2022’yi indirim kampanyasıyla kapatıyor.  Mobilyalarınızı yenilemenin zamanı geldiyse 31 Aralık’a kadar sürecek kampanya bitmeden yetişin!

Peugeot Van Rifter'da 2022'nin son kampanyası! Yüzde 0 faiz imkanı... İşte 23 Aralık fiyat listesi

Peugeot Partner Van Rifter, Yüzde 0 faiz fırsatı ile 2022'nin son kampanyasını sunuyor. Aracını yenilemek isteyenler Bu fırsatı kaçırmasın.  Peki Peugeot Partner Van Rifter fiyatı ve kredi seçenekleri nedir?   

Bernardo’da yazın son indirimleri için sayılı günler kaldı! İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Perakende züccaciye sektöründe  sofra kültürünün ve Türk geleneklerinin tüm detaylarını günümüz çizgileriyle, ihtiyaçlara yönelik şekilde harmanlayan Bernardo’da “Yazın Son Fırsatları” kampanyasında Eylül ayına özel indirimler devam ediyor. İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Arçelik'ten iPhone 11'e son dakika fırsatı! Sakın kaçırmayın, son üç gün! İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik iPhone 11'lere bu aya özel son dakika kampanyası düzenledi! Arçelik'teki fiyatlara bakmadan iPhone 11almayın! Son üç gün! Peki, iPhone 11 fiyatları ne kadar? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

TOKİ indiriminde bugün son! TOKİ yüzde 22 indirim yapacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

TOKİ'nin konut ve iş yeri sahibi vatandaşlara uygulayacağı indirim kampanyasına başvurular için bugün son! TOKİ, tam tamına yüzde 22 indirim yapacak! Bu fısatı sakın kaçırmayın! Peki, TOKİ'nin gerçekleştirdiği indirimden kimler faydalanabilecek, TOKİ'nin indiriminden yararlanmak için koşullar neler?

TOKİ'nin indiriminde yarın son gün! Sakın kaçırmayın! Yüzde 22 indirim uygulanacak!

TOKİ'nin konut ve iş yeri sahiplerine uyguladığı indirim kampanyasına başvurular için yarın son gün! Tam yüzde 22 indirim uygulanacak! Sakın kaçırmayın! Peki, TOKİ'nin düzenlediği indirimden kimler yararlanabilecek, faydalanabilmek için koşullar neler? 

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 

AND Pastel'de yılın son kampanyası!

AND Pastel'de yılın son kampanyası başladı. Kampanya kapsamında projeden yüzde 0,98 faiz oranı, 10 indirim ve 120 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

dumankayanın son kampanyası Haberi

dumankayanın son kampanyası


DUMANKAYA İnşaat, hayata geçirdiği projelerinde müşterilerine ödeme kolaylıkları, taksit imkânları ve indirim oranları gibi yıl sonuna özel fırsatlar sunuyor. Bu kapsamda daire sahibi olmak isteyenlere, peşin ve vadeli satışlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. 


Yüzde 1 KDV ile satışa sunulan Dumankaya İnşaat projelerinde, banka kredili satışlarda 36 ay vade ve yüzde 0 faiz gibi fırsatlar sunuluyor. Daire sahibi olmak isteyenlere 2013 yılının son fırsatlarını sunan kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Aralık 2013 olarak belirlendi. 



Seda TABAK/ Sabah...