05 / 05 / 2024

dumanlar inşaat Cadde Rezidans

dumanlar inşaat Cadde Rezidans

Dumanlar İnşaat Cadde Rezidans projesi 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek. Daire fiyatlarının 260 bin TL'den başladığı proje 10 katlı tek blok olarak inşa ediliyor.

Cadde Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Cadde Rezidans projesinde dairelerin alanları 110 metrekare olarak tasarlandı. Proje 10 katlı tek blok olarak yükseliyor. Peki Cadde Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Yenibosna'da metro inşaatı bulunan cadde çöktü!

Yenibosna'da yapımı devam metro inşaatının yakınındaki caddede çökme meydana geldi. 

Ümraniye'de inşaat halindeki 29 katlı binada yangın!

Ümraniye'de inşaat halindeki 29 katlı binanın üst katlarında çıkan yangın söndürüldü. Yükselen dumanlar bir çok yerden görülüyor...

Mesa Cadde'de inşaat durmadı!

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı, Mesa Cadde projesinin inşaatının durdurulduğu yönünde çıkan habere ilişkin açıklama yaptı. İşte o açıklama...

2016 Ocak'ta 101 bin 410 saniye inşaat reklamı yayınlandı!

Milliyet Cadde Gazetesi köşe yazarı olan Sinan Koloğlu bugünkü yazısında reklam sektörü ve inşaat sektörü arasındaki ilişkiyi değerlendirdi. İşte o haber...

Bursa'da yeni viyadük inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Selvili Cadde'de yeni viyadük inşaatına başladı. İnşaatın temel atma töreni gerçekleşti.

Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesi için düğmeye bastı!

Boyrazoğlu Group’un 3. kuşak üyesi Ahmet Boyraz tarafından kurulan Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi’nin yeni yıldız markası oldu. Cadde’nin en kaliteli inşaat yapan 3 firmasından biri olan Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesinin temeli için düğmeye bastı.

Göztepe Devlet Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Göztepe SSK Hastanesi inşaatı sırasında cadde ile hastane arasında bırakılması gereken mesafenin daraltıldığı ortaya çıktı. Hastanenin ihalesini Taş Yapı üstleniyor.

İzmit Belediyesi'nden inşaat atığı uyarısı!

İzmit Belediyesi’nden cadde ve sokaklara inşaat atılmaması konusunda uyarı yapıldı İzmit Belediyesi Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, cadde ve sokaklar, boş alanlara inşaat atığı atmanın yasak olduğu hatırlatıldı

Ankara Gölbaşı'nda iş merkezi inşaatı nedeniyle cadde yolu çöktü!

Gölbaşı TOKİ konutlarına giden Şehit Selami Ata Bey Caddesi üzerindeki yolda, iş merkezi inşaatı nedeniyle çökme meydana geldi.

İzmit Yenişehir'de alt yapı inşaatı bir yıl sürecek!

İzmit Yenişehir Mahallesi'nde 3 cadde ve 40 sokağın altyapı inşaatı, gelecek yıl haziran ayında bitecek olan çalışma toplam 4 milyon TL'ye mal olacak.

Yenişehir'de alt yapı inşaatı bir yıl sürecek!

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü'nün İzmit Yenişehir Mahallesi'nde başlattığı altyapı şebeke çalışması hızla devam ediyor. İzmit Yenişehir Mahallesi'nde 3 cadde ve 40 sokağın altyapı inşaatı, gelecek yıl haziran ayında bitecek.

Dumanlar İnşaat Cadde Rezidans!

Dumanlar İnşaat Cadde Rezidans projesi 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek. Daire fiyatlarının 260 bin TL'den başladığı proje 10 katlı tek blok olarak inşa ediliyor.

dumanlar inşaat Cadde Rezidans Haberi

dumanlar inşaat Cadde Rezidans

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı tarafından hayata geçirilen Cadde Rezidans projesi Güneşli'nin Mahmutbey bölgesinde konumlandırılıyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Dumanlar İnşaat Cadde Rezidans fiyatları 260 bin lira ile 310 bin lira arasında değişiyor. 110 metrekare alan sahip olan 32 adet dairenin yer aldığı proje 1.550 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Dumanlar İnşaat Cadde Rezidans 'ta kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. Ayrıca banka kredisine de uygun olan projede 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


10 katlı tek blok olarak tasarlanan Dumanlar İnşaat Cadde Rezidans projesi 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilecek. Projede kapalı otopark, açık otopark, çocuk oyun alanları, lobi, fitness merkezi yer alıyor. 


Cadde Rezidans iletişim

Tel: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Esra Nur...