15 / 05 / 2024

Dumlupınar Mühendislik nerede

Dumlupınar Mühendislik nerede

Dumlupınar Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Ömer Faruk Ataş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mesut Demir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Mabtec Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mabtec Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Dazzle Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dazzle Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çınar Çağlar Saran tarafından kuruldu.

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Asman Yönetim Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Asman Yönetim Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zınar Aslan ve Mehmet Aslan ortaklığında kuruldu.

İd Bilişim Mühendislik Ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd Bilişim Mühendislik Ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Daşpınar tarafından kuruldu.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Geomas İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Geomas İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akpınar ve Seçil Yavuz Akpınar tarafından kuruldu. 

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Çınar tarafından kuruldu.

Dumlupınar Mühendislik nerede Haberi

Dumlupınar Mühendislik nerede

Dumlupınar Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Ömer Faruk Ataş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mesut Demir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.


Dumlupınar Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü zemin araştırma,jeoloji,jeofizik,jeoteknik,zemin ve kaya mekaniği etüdleri yapmak, zemin ve kayanın iyileştirilmesi ile ilgili her türlü etüd ve projelendirme işlerini yapmak. 2.Sondaj,su sondajı,yeraltı su aramaları,su kaynağı açılması ve işletmeciliği, su pompaları,dalgıç pompa ve ekipmanlarının satışı,montajı ve servis hizmetleri,maden kömür petrol aramaları,maden,kömür,taşocağı-kömür ocağı işletmeciliği ve ticareti,mini kazık, ankraj,fore kazık,kazıklı temeller,iksa sistemleri,çimento enjeksiyonu,zemin iyileştirme ve ıslahı,arazide ve laboratuarda zemin ve yapı deneylerini yapmak,yukarıda bahsi geçen işlerle ilgili projeler hazırlamak, resmi kurum ve kuruluş,özel idareler,yerel yönetimler,belediyeler,özel sektör alanında açılacak olan ihalelere katılmak 3.Beton, zemin ve yapı...